Estadística i Probabilitat. Pinces i lletres.

Àrea Matemàtiques

Nivell PREK2 (6 a 8 anys)

Aquest recurs forma part del curs semipresencial “Recursos de matemàtiques per a Educació Infantil i Primària “

El recurs tracta de identificar les grafies de les lletres i fer els primers recomptes. Cal adaptar el grup al nom dels familiars.

Aquesta és una proposta del tema de Estadística i Probabilitat del curs “Recursos de Matemàtiques per a Educació Infantil i Primària”. Els recursos i tasques que impliquen major riquesa són els que parteixen de situacions quotidianes i matematització de l’entorn, així com recursos manipulatius. Aquesta tasca fomenta l’exploració de la probabilitat i l’anàlisi estadístic de dades a partir de la matematització de l’entorn amb el suport visual de materials manipulatius.

Ací teniu la proposta  en PDF  Pinces i lletres