Comunicat disponibilitat aplicació MS Bookings projecte CDC

A data 29 de Juny de 2023 es va enviar un correu electrònic, el remitent del qual es “NO REPLY, BOOKINGS” a la safata d’entrada del correu de la Identitat digital de centre.  

  1. Que és aquest correu? Es un correu que s’ha generat per activar un calendari de “reserva de cita prèvia” als centres educatius mitjançant l’aplicació Bookings. 
  1. Què es MS Bookings? És una aplicació que serveix per administrar cites, de manera simple amb persones externes. Es poden programar cites, entrevistes, reunions, visites, consultes, i molt més… 
  1. Vull fer ús d’aquesta eina. Què he de fer? Cal activar el calendari de MS Bookings. Per activar-lo cal polsar sobre “Go to Bookings” dins del cos del missatge rebut. Posteriorment, per a fer ús de l’apicació cal anar a www.office.com mitjançant les credencials de la Identitat digital de centre, on trobarà l’aplicació Bookings. 
Aquesta imatge té l'atribut alt buit; el seu nom és image.png

Seguint les instruccions d’aquesta guia “APP – Bookings with me i Bookings per a Microsoft” allotjada a la web del CDC  podrà configurar el servei de cita prèvia. 

  1. Què faig si he esborrat el correu “NO REPLY, BOOKINGS”? Recomanem que recupere el correu esborrat de la “paperera”. En cas d’haver esborrat el contingut de la paperera d’aquesta bústia de correu, cal que envie un tiquet al SAI demanant que li envien novament el correu per activar el calendari de Bookings. Cal adreçar el tiequet a la cua del CDC “consultes-Incidències tècniques” 
  1. Es urgent demanar el reenviament del correu esborrat?  No. Pot demanar-lo quan vulga fer servir aquesta eina. Si no vol fer-la servir, no cal que’l demane. 
  1. De moment no vull fer servir aquesta eina. Què he de fer? Cal que arxive aquest correu electrònic per tal de tenir-lo a l’abast tant aviat com el necessite.