Identitat

El CEIP Doctor Olóriz és un centre d'una sola línia, allotjat entre parets centenàries i dotat de l'última tecnologia a les seues aules i amb un xicotet jardí que ens recorda diàriament el respecte pel medi ambient i la naturalesa.

Impregnat de l'esperit solidari del seu benefactor el doctor Olóriz. Col·legi molt familiar, diferent gràcies a la seua població escolar, ric en diversitat de cultures que aconsegueixen que tant mestres com alumnes i famílies tinguen una sensibilitat especial a l'hora de conviure en una ciutat com València, aprenent els seus costums, tradicions, idioma i cultura. Emplaçat en un lloc privilegiat al costat del gran jardí del Túria i les seues ofertes formatives, el parc de Marxalenes amb les alqueries, biblioteca Municipal, poliesportiu i piscina tot això complementa les nostres instal·lacions per a aconseguir donar un ensenyament interdisciplinari als nostres alumnes, sense un cost extra, ja que som una escola pública. Molt pròxim també el museu Bombes Gens amb el qual col·laborem per a aconseguir que els nostres alumnes aconseguisquen mitjançant diversos programes familiaritzar-se amb l'art contemporani. 

El centre històric a tir de pedra ens permet aprendre la nostra història d'una forma viva.

La nostra escola és una escola oberta, considerem que els nostres alumnes consoliden més els seus aprenentatges quan tenen l'oportunitat d'experimentar i recaptar informació a través de tots els seus sentits.

Preparem ciutadans respectuosos, que valoren l'oportunitat d'aprendre. 

El nostre claustre amb un 95% del professorat definitiu, forma un equip molt cohesionat.

L'equip d'infantil té molts anys d'experiència amb un programa que ajuda a través de projectes de treball i projectes transversals al fet que els nostres alumnes cresquen de manera integral potenciant cadascuna de les seues qualitats.

En primària mestres  tutores i especialistes s'ocupen dia a dia que  els alumnes aconseguisquen les competències necessàries per a superar els objectius d'aquesta etapa, sempre comptant amb la  col·laboració de les famílies. En un ambient agradable, formant futurs ciutadans preocupats pel medi ambient i conscienciats en la seua cura. Un altre aspecte que es cuida amb especial cura és l'acompanyar a les famílies en la difícil tasca d'educar.