Programa escolar de consum de fruites i hortalisses

Comencem el Programa de Consum de Fruites i Hortalisses en el col·legi, que té la finalitat de fomentar el consum d’estos aliments en edats primerenques i crear hàbits saludables entre els xiquets i xiquetes de Educació Primària. Una volta a la setmana rebrem la fruita, hortalissa i/o llet que es repartirà a l’alumnat de primària.

photo_2024-05-16_07-59-12

HORT ESCOLAR  "LLAVORS DE DRÀCMON" 

¡Querida comunidad educativa, es un placer dar inicio a una nueva y emocionante etapa con la inauguración de nuestro Huerto Escolar: “Llavors de Dràcmon”!  Hoy día 2 celebramos el comienzo de un proyecto que no solo transformará nuestro entorno físico, sino que también enriquecerá.

El huerto escolar es más que un espacio verde; es un laboratorio viviente donde sembraremos no solo semillas, sino también conocimiento, responsabilidad ambiental y valores fundamentales. Con cada planta que florezca, cultivaremos la conexión con la naturaleza y el respeto por nuestro entorno.

 

Este huerto se convierte en un aula al aire libre, donde los alumnos aprenderán lecciones valiosas sobre la importancia de la sostenibilidad, el ciclo de vida de las plantas y la interdependencia de todos los seres vivos.

Hoy marcamos el inicio de una conexión más profunda con la naturaleza, un compromiso con la educación ambiental y un paso hacia un futuro más sostenible.

A sembrar sueños y cosechar conocimientos juntos. ¡Bienvenidos al Huerto Escolar!

 

 

 

ENS VISITA BERTO ZAMPAPILAS 

Tota la informació: https://www.bertozampapilas.com/historia2021/

Una escola SOSTENIBLE, la nostra, presenta a la seua mascota DRÀCMON, que visitarà de quan en quan al nostre alumnat amb una missió: fer possible els 17 ODS.

DRÀCMON JA ESTÀ ACÍ !!!!

Avui ens ha visitat DRÀCMONel nostre drac preferit!!!  Ha visitat als més menuts i els ha lliurat unes "pistes" perquè trobaren les seues papereres de reciclatge. Estaven EMOCIONAT!!!

PROJECTE:  "QUÈ FIQUE A LA MEUA MOTXILLA ?"

Treballar hàbits alimentaris saludables a l'escola és un dels nostres objectius. Per això, cal la difusió d'informació a l'escola que permeta a l'alumnat conèixer què és una dieta sana, i així, autocontrolar la seua pròpia alimentació.

RACÓ DE SOSTENIBILITAT

PER QUÈ SOM UNA ESCOLA SOSTENIBLE?

HEM DE CONVERTIR L'ESCOLA EN UN ESPAI DE RECICLATGE I DE CONCIENCIACIÓ.

UN DELS OBJECTIUS QUE ES PROPOSEM DES D'AQUESTA ESCOLA ÉS EL DE CONTRIBUIR A LA SOSTENIBILITAT DES DE L'EDUCACIÓ I AMB EL RECONEIXEMENT  DE L'ESCOLA COM AGENT DE CANVI EN EL POBLE I LA SOCIETAT EN GENERAL.

photo_2022-11-22_14-43-54

SOTENIBILITAT

Continuant amb les actuacions sostenibles aquest curs rebrem per part de l'Ajuntament i ECOEMBES papereres per al reciclatge.

papeleras reciclaje 14-7-2022 16.7.32 1