ELS/LES ALUMNES  DE 3r I 4t CURS VISITEN  L'ALBUFERA 

Els i les alumnes han gaudit d'un passeig amb barca pel llac i els arrossars de l'Albufera, i d'un passeig a peu contemplant tota la naturalesa del parc. A més, han visitat la barraca museu tradicional.

Un dia de desconnexió i contacte amb la natura !!

                                                22-O3-23

FALLES LUIS VIVES 22-23

VOS PRESENTEM GALERIA DE FOTOS I UNS XICOTETS VIDEOS DE TOT EL QUE FEREM....DOLÇAINA I TABAL, XOCOLATÀ, BALL, MASCLETÀ ... I LA CREMÀ DE LA NOSTRA FALLA.  UN DÍA FANTÀSTIC!!

 

ELS/LES ALUMNES DE 1r CURS VISITEN EL BIOPARC. 

Una excursió inoblidable !!!

Els/les alumnes de 5é i 6é curs han realitzat una excursió a PENISCOLA.

Han dut a terme un itinerari pel castell per conèixer l'època del Papa Benedicto XIII sobrenomenat  Papa Lluna, i tota la història dels Templers. La visita ha començat al port, gaudint de les boniques vistes de la mar, continuant cap al castell, on han après i jugat mentre visitaven totes les dependències.

ELS/LES HA ENCANTAT!!

CARNESTOLTES 2023

El divendres gaudirem del nostre Carnestoltes. Va ser un matí molt bonic i els/les nostres alumnes més menuts i menudes i els/les majors s'ho passarem "PIPA". La xaranga i els set nanets obriren el pas pels carrers del poble amb el nostre Lema " L'art a l'escola" amb els pintors i pintores, les notes musicals i els/les personatges de pel·lícula... 

 

L' alumnat de 2n curs de primària han realizat una eixida al  Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV)

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) és el centre de referència de l'educació ambiental a la Comunitat Valenciana per formar, informar i sensibilitzar el conjunt de la societat valenciana sobre els diversos aspectes de la gestió del medi ambient. La seva seu es troba a l'Alqueria dels Frares, un antic habitatge propi de les planes costaneres de la Comunitat Valenciana, que data de finals del segle XVII. Està localitzada al terme municipal de Sagunt, dins dels límits del Marjal dels Moros, espai natural de la xarxa Natura 2000.

octubre 2023

EXCURSIÓ DE L'ALUMNAT DE 5é I 6é CURS AL PARC DE TRÀFIC LA CANALETA EN MISLATA.

Els/les més menuts i menudes aprenen mentre es diverteixen al volant

Qui va dir que la conducció era un hobby reservat per als adults? Els més petits també poden gaudir al volant alhora que aprenen les normes de trànsit i seguretat. El Parc 'La Canaleta' és un espai a Mislata on els nens i nenes aprendran educació viària i valors cívics mentre juguen i es diverteixen.

Els/les alumnes de 3r i 4 de primària han visitat la ALQUERIA PLANTA I CULL EN ALBORAYA.

𝕍𝕀ℕ𝔼 𝕀 𝔻𝔼𝕊ℂ𝕆𝔹ℝ𝔼𝕀𝕏 𝕃'ℍ𝕆ℝ𝕋𝔸 𝔸𝕄𝔹
𝔼𝕃𝕊 ℂ𝕀ℕℂ 𝕊𝔼ℕ𝕋𝕀𝕋𝕊 👩‍🌾👨🏻‍🌾💚🌱
                                                  OCTUBRE 2023

Excursió deL nostre alumnat de primer  al MAGATZEM DEL RATOLÍ PÉREZ.

Sovint us haureu preguntat què fa el Ratolí Pérez amb les dents que recull dels nens i nenes de tot el món… Ara podeu visitar el vostre Antic Magatzem de Dents. Un lloc fantàstic i singular ple de jocs i artefactes interactius, llum i color, so i moviment… El lloc on arriben les dents des dels cinc continents per tren, per mar i per conductes i canonades que travessen els oceans per ser processats en increïbles màquines.

 

UNA VISITA GUIADA INTERACTIVA TEATRALITZADA !!!

                                                                 OCTUBRE 2023

hoy presentamos

FRIDA KHALO                  MADAME CURIE

JOANNE ROWLING         COCO CHANEL

CLARA CAMPOAMOR     VIRGINIA WOOLF

CARNESTOLTES 1

DIA DEL LLIBRE

PENTAGRAMA DE SABORS: Música clàsica al menjador escolar

PREMIS SAMBORI

"UNA LLAVOR DE VIDA" Retrobades.

Falles 2021

Dia de la dona

El dilluns dia 8 celebràrem a l'escola el DIA DE LA DONA, amb una EXPOSICIÓ de treballs de totes/tots les/els alumnes de l'escola: "Dona-li un canvi al món"

400149900767_166153

CONCURS DE FOTOGRAFIA DE L'HORTA

CARNESTOLTES 2021

Avui un éxit ! La creativitat i participació dels alumnes ens supera!!!!!

CONTACONTES

Hui hem finalitzat les jornades d'animació lectora programades per a febrer. Activitats que estan dins del nostre Pla de Foment Lector i Dinamització de la Biblioteca.