photo_2023-10-04_23-43-53
photo_2023-10-08_20-36-39

Primer 🅿️🅾️🅳 🅲🅰️🆂🆃 del curs 23-24 dedicat a JAUME I. AUTORS/ES : Alumnes de 6éA.

ESCOLA DE CIÈNCIES COSMOFÍSICA - TITAGUAS   ALUMNES/AS DE 4t.

TEATRE EN ANGLÈS

L'alumnat de 5è i 6è curs han gaudit d'una obra de teatre infantil en anglès: "Munchausen"

Cheers!!!

17-05-23

photo_2023-05-17_10-44-15
3-5-2023 22.5.55 1

GOT TALENT LUIS VIVES UN VERITABLE ÈXIT.             

Uns i unes grans i excepcionals artistes: balls, karate,màgia, rítmica, representacions,llenguatge de signes, reptes de coneixements de països, a ritme de caixa, tocs de pilota...

                                         

ESPECTACLE DE MÀGIA

L'il·lusionisme i la màgia de prop la van viure els/les nostres alumnes el divendres. Un veritable show que els va fascinar i els va traslladar a un món on res no és impossible. Van al·lucinar !!!

Gràcies Serunió!

COMPETICIONS I JOCS AL POLIESPORTIU.

"Fer exercici té beneficis a nivell personal i social i pot aportar als xiquets i xiquetes motivació i compromís, a més a més de millorar el seu rendiment acadèmic"

EL  CLAUNCIERTAZO activitat musical de violí en la casa de la cultura per als/les alumnes de 1r i 2n curs.

Aprenent sobre el desenvolupament sostenible des d'una edat primerenca: agenda 2003

Pintem una mandala de BertoZampapilas: Reciclem productes que perjudiquen el medi ambient.

ANIMACIÓ LECTORA

" TRES COLPS EN LA NIT"

de Pasqual Alapont

 

El nostre alumnat de 1r a 6é han gaudit d'aquesta animació lectora.

Una nit, quan Emi ja és al llit, sent clarament tres colps misteriosos. La por s'apodera encara més de la xiqueta quan l'àvia li explica que són els colps de...

ELS/LES ALUMNES DE 1r a 4t van al teatre!!

Obra : "Akäshia, el viatge de la llum"

(Musical de Grands titelles i actors en llum negra – 5 actors/manipuladors – 53 titelles de diferents mesures – Un centenar de elements - 16 cançons originals…)

 

Exposició  fotogràfica:   "Puçol en la memòria volumen I"

Els/les alumnes del nostre centre han gaudit de l'exposició de fotografia i vídeo sobre la història de Puçol, comentada per Manel Alonso i Vicent Claramunt.

 

ELS ALUMNES DE 2n DE PRIMÀRIA  HAN FET UNA ESTADA AL CENTRE NATURAL TARIHUELA

Els nostres alumnes amb aquesta estada d'un dia, han realitzat tallers artesanals i mediambientals, han conegut el treball d'horts, han jugat i realitzat tallers d'orientació i rastreig i tallers de transformació d'aliments.

Ho han passat genial, una experiència nova i emocionat que mai oblidaran!!!

                                                                                                       Marzo 2023

 

ELS/LES ALUMNES  DE 3r I 4t CURS VISITEN  L'ALBUFERA 

Els i les alumnes han gaudit d'un passeig amb barca pel llac i els arrossars de l'Albufera, i d'un passeig a peu contemplant tota la naturalesa del parc. A més, han visitat la barraca museu tradicional.

Un dia de desconnexió i contacte amb la natura !!

                                                22-O3-23

FALLES LUIS VIVES 22-23

VOS PRESENTEM GALERIA DE FOTOS I UNS XICOTETS VIDEOS DE TOT EL QUE FEREM....DOLÇAINA I TABAL, XOCOLATÀ, BALL, MASCLETÀ ... I LA CREMÀ DE LA NOSTRA FALLA.  UN DÍA FANTÀSTIC!!

 

ELS/LES ALUMNES DE 1r CURS VISITEN EL BIOPARC. 

Una excursió inoblidable !!!

Els/les alumnes de 5é i 6é curs han realitzat una excursió a PENISCOLA.

Han dut a terme un itinerari pel castell per conèixer l'època del Papa Benedicto XIII sobrenomenat  Papa Lluna, i tota la història dels Templers. La visita ha començat al port, gaudint de les boniques vistes de la mar, continuant cap al castell, on han après i jugat mentre visitaven totes les dependències.

ELS/LES HA ENCANTAT!!

CARNESTOLTES 2023

El divendres gaudirem del nostre Carnestoltes. Va ser un matí molt bonic i els/les nostres alumnes més menuts i menudes i els/les majors s'ho passarem "PIPA". La xaranga i els set nanets obriren el pas pels carrers del poble amb el nostre Lema " L'art a l'escola" amb els pintors i pintores, les notes musicals i els/les personatges de pel·lícula... 

 

L' alumnat de 2n curs de primària han realizat una eixida al  Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV)

El Centre d'Educació Ambiental de la Comunitat Valenciana (CEACV) és el centre de referència de l'educació ambiental a la Comunitat Valenciana per formar, informar i sensibilitzar el conjunt de la societat valenciana sobre els diversos aspectes de la gestió del medi ambient. La seva seu es troba a l'Alqueria dels Frares, un antic habitatge propi de les planes costaneres de la Comunitat Valenciana, que data de finals del segle XVII. Està localitzada al terme municipal de Sagunt, dins dels límits del Marjal dels Moros, espai natural de la xarxa Natura 2000.

octubre 2023

EXCURSIÓ DE L'ALUMNAT DE 5é I 6é CURS AL PARC DE TRÀFIC LA CANALETA EN MISLATA.

Els/les més menuts i menudes aprenen mentre es diverteixen al volant

Qui va dir que la conducció era un hobby reservat per als adults? Els més petits també poden gaudir al volant alhora que aprenen les normes de trànsit i seguretat. El Parc 'La Canaleta' és un espai a Mislata on els nens i nenes aprendran educació viària i valors cívics mentre juguen i es diverteixen.

Els/les alumnes de 3r i 4 de primària han visitat la ALQUERIA PLANTA I CULL EN ALBORAYA.

𝕍𝕀ℕ𝔼 𝕀 𝔻𝔼𝕊ℂ𝕆𝔹ℝ𝔼𝕀𝕏 𝕃'ℍ𝕆ℝ𝕋𝔸 𝔸𝕄𝔹
𝔼𝕃𝕊 ℂ𝕀ℕℂ 𝕊𝔼ℕ𝕋𝕀𝕋𝕊 👩‍🌾👨🏻‍🌾💚🌱
                                                  OCTUBRE 2023

Excursió deL nostre alumnat de primer  al MAGATZEM DEL RATOLÍ PÉREZ.

Sovint us haureu preguntat què fa el Ratolí Pérez amb les dents que recull dels nens i nenes de tot el món… Ara podeu visitar el vostre Antic Magatzem de Dents. Un lloc fantàstic i singular ple de jocs i artefactes interactius, llum i color, so i moviment… El lloc on arriben les dents des dels cinc continents per tren, per mar i per conductes i canonades que travessen els oceans per ser processats en increïbles màquines.

 

UNA VISITA GUIADA INTERACTIVA TEATRALITZADA !!!

                                                                 OCTUBRE 2023

DIA DEL LLIBRE

PENTAGRAMA DE SABORS: Música clàsica al menjador escolar

Dia de la dona

El dilluns dia 8 celebràrem a l'escola el DIA DE LA DONA, amb una EXPOSICIÓ de treballs de totes/tots les/els alumnes de l'escola: "Dona-li un canvi al món"

400149900767_166153

CONCURS DE FOTOGRAFIA DE L'HORTA