XXXV TROBADA D’ESCOLES EN VALENCIÀ

Almàssera, 26 de març de 2023

Com cada any, està en marxa l’organització de la Trobada d’Escoles en Valencià. Enguany serà a Almàssera, diumenge 26 de març de 2023. Com sabeu, l’organització i desenvolupament de totes les activitats de la Trobada les realitzen pares, mares i professorat. Per tant, el finançament és totalment autònom.

És per això, que com a col·laboració voluntària, disposem de paperetes de rifa que podeu adquirir-les a les instal·lacions de l’AMPA en el seu horari habitual. Tindreu una carpeta de la Trobada per alumne/a en la compra de 3 paperetes.

Al mateix temps podreu fer l’encàrrec de la samarreta de la Trobada. Disposareu de mostres de les diverses talles per poder triar la corresponent. El seu preu és de 10 €.

Conforme anem acostant-nos a la data de la Trobada, us anirem informant del programa i de les activitats que es preveu realitzar, tant a nivell general com en  la nostra escola.

Moltes gràcies per la vostra col·laboració!

 

 

Del 9 al 21 de gener celebrem el "DIA INTERNACIONAL DE LES ABRAÇADES". Escoltarem a les entrades i eixides:"EL ABRAZO". També podcast- ràdio de l'alumnat de 3r curs.

🅿️🅾️🅳🅲🅰️🆂🆃: DIA INTERNACIONAL DE LES  ABRAÇADES. Alumn@s de 3ºA.

 

 

ELECCIONS A REPRESENTANTS D'ALUMNES EN EL CONSELL ESCOLAR DEL CENTRE.

Avui dia 7, s'han dut a terme les eleccions a representants d'alumnes en el Consell Escolar de Centre. La participació i el procés ha seguit la normativa electoral. La mesa electoral s'ha constituït per sorteig : Presidenta , secretaria ( la més jove) i dos vocals. Han votat amb molta il·lusió per primera vegada.

El dia 3 de desembre celebrem el Dia internacional de les persones amb diversitat funcional. La resposta educativa a l'alumnat amb discapacitat és un element clau per a la transformació del nostre model educatiu i social. Eduquem amb la premissa que totes les persones tenen el mateix dret a participar, aprendre i desenvolupar-se en entorns comuns, que es reconega el seu talent i a sentir-se acompanyades en els respectius projectes de vida.
Per això, és necessari que totes les persones implicades en el fet educatiu assumim aquesta responsabilitat compartida, que donem veu als protagonistes, implicant les famílies i la totalitat d'agents educatius i sociocomunitaris.
La inclusió educativa és un dret, i nosaltres la nostra escola es una escola inclusiva.

EL PASSAT DIVENDRES DIA 25 DE NOVEMBRE CELEBRÀREM A L'ESCOLA "𝗘𝗟 𝗗𝗜𝗔 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗡𝗔𝗖𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗘𝗟𝗜𝗠𝗜𝗡𝗔𝗖𝗜Ó 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗢𝗟È𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗥𝗔 𝗟𝗔 𝗗𝗢𝗡𝗔" AMB LA REALITZACIÓ D'ACTIVITATS PER PROMOURE LA ⓃⓄ VIOLÈNCIA I LA IGUALTAT.EL PASSAT DIVENDRES DIA 25 DE NOVEMBRE CELEBRÀREM A L'ESCOLA "𝗘𝗟 𝗗𝗜𝗔 𝗜𝗡𝗧𝗘𝗥𝗡𝗔𝗖𝗜𝗢𝗡𝗔𝗟 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗘𝗟𝗜𝗠𝗜𝗡𝗔𝗖𝗜Ó 𝗗𝗘 𝗟𝗔 𝗩𝗜𝗢𝗟È𝗡𝗖𝗜𝗔 𝗖𝗢𝗡𝗧𝗥𝗔 𝗟𝗔 𝗗𝗢𝗡𝗔" AMB LA REALITZACIÓ D'ACTIVITAT PER PROMOURE LA ⓃⓄ VIOLÈNCIA I LA IGUALTAT.

photo_2022-12-01_16-40-20

El Nostre Centre està immers en el Projecte de Conselleria 🅔🅢🅒🅞🅛🅐🅡🅣 en la modalitat ESCOLA FA RADIO. Hui hem començat la nostra "andadura" amb la realització del primer 🄿🄾🄳🄲🄰🅂🅃 del programa ONDA ESCOLA. ¡¡¡TOT  L'ALUMNAT VOL  SER LOCUTOR/A!!!  A continuació podeu escoltar el 1r episodi amb el tema de la setmana : "Dia Mundial de la Ciència per la Pau i el Desenvolupament"

EL PASSAT DIMECRES DIA 23 ES DUGUE A TERME EL SIMULACRE D'INCENDIS. L'EVACUACIÓ DEL CENTRE ES REALITZA EN 2 MINUTS I 50 SEGONS. UN VERDADER ÈXIT!!! L'ALUMNAT HA SEGUIT EL PROTOCOL I EL SEU COMPORTAMENT HA SIGUT EXEMPLAR. ENHORABONA!!!

VOLEM AGRAIR A LA POLICIA LOCAL DE PUÇOL LA SEUA COL·LABORACIÓ. GRÀCIES!!!

Aquest Centre realitza activitats cofinançades pel FONS SOCIAL EUROPEU

 

BENVINGUDA CURS 22-23
AVISO RECOGIDA CHEQUE LIBRO

Atenent a l' ORDRE 9/2022, de 25 de febrer, de la Conselleria d’Educació, Cultura i Esport, per la qual es regulen les condicions i el procediment de sol·licitud i d’autorització de modificació de la jornada escolar en els centres sostinguts amb fons públics de segon cicle d’Educació Infantil i d’Educació Primària del sistema educatiu valencià, El Consell Escolar del centre, reunit el dia 7 de març de 2022, APROVA per UNANIMITAT de tots/es els membres presents, el manteniment en vigència de la jornada escolar contínua.