Avaluació del context educatiu/ Evaluación del contexto educativo

Benvolgudes famílies: 

D’acord amb a instrucció del 2 de novembre de 2023 de la Conselleria d’Educació, tot l’alumnat de 4t ESO i 2n de Batxillerat  ha de participar en una avaluació de context. L’objectiu és el de conèixer dades del context familiar, social i acadèmic en qual es desenvolupa l’alumnat matriculat als centres de la Comunitat Valenciana. L’enquesta és anònima i en cap moment se recullen dades personals. 

Els qüestionaris seran completats per l’alumnat en horari lectiu utilitzant les hores de tutoria a partir del 27 de novembre. 

L’alumnat farà ús del seu dispositiu mòbil per accedir al qüestionaris. Si no disposara de mòbil, el centre li oferirà un dispositiu. 

S’accedirà a la plataforma telemàtica que la Conselleria ha creat a tal efecte. 

Cada alumne tindrà un codi personal d’accés a la plataforma telemàtica per tal de realitzar el qüestionari. 

Tot el procés així com l’ús de la informació derivada d’aquesta avaluació s’adequarà al que estableix la normativa vigent en matèria de protecció de dades de caràcter personal. Adjuntem la carta informativa a les famílies de la Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa per a més informació: Carta informativa DGIIE 

Vos agraïm de bestreta la vostra col·laboració. 

________________ 

Estimadas familias: 
 
De acuerdo con l Instrucción del 2 de noviembre de 2023 de la Consellería de Educación, todo el alumnado de 4.º ESO y 2.º de Bachillerato tiene que participar en una evaluación de contexto. El objetivo es el de conocer datos del contexto familiar, social y académico del alumnado matriculado en los centros de la Comunidad Valenciana. La encuesta es anónima y en ningún caso se recogen datos personales. 
 
Los cuestionarios serán completados por el alumnado en horario lectivo utilizando las horas de tutoría a partir del 27 de noviembre. 
 
El alumnado hará uso de su dispositivo móvil para acceder a los cuestionarios. Si no dispusiera de móvil, el centro le ofrecerá un dispositivo. 
 
Se accederá a la plataforma telemática que la Consellería ha creado a tal efecto. 
 
Cada alumno tendrá un código personal de acceso a la plataforma telemática para realizar el cuestionario. 
 
Todo el proceso, así como el uso de la información derivada de esta evaluación se adecuará a lo que establece la normativa vigente en materia de protección de datos de carácter personal. Adjuntamos la carta informativa a las familias de la Dirección General de Innovación e Inclusión Educativa para mayor información: Carta informativa DGIIE 
 
Os agradecemos de antemano vuestra colaboración.