Admissió

PROCÉS DE MATRÍCULA PER AL CURS 2024-25

Matrícula curs 2024-25

BAREMACIÓ

El passat 23 d’abril es va publicar el Decret 48/2024 del Consell, pel qual es regula el procés d’admissió per al curs 2024-2025 en els centres docents públics i privats concertats que imparteixen ensenyaments d’Educació Infantil, Ed. Primària, Secundària i d’Educació Especial.

Una de les novetats ha estat el fet de considerar el municipi com a districte únic i l’altra donar elecció als Centres per assignar 1 punt a l’alumnat en qui concórrega la circumstància específica determinada pel consell escolar de cada centre. Aquest, no podrà contradir-se amb el que s’estableix a l’article 3 de l’esmentat decret, ni suposar discriminació de cap mena.

Aquest punt ha sigut designat pel CONSELL ESCOLAR del nostre centre a les famílies que hagen sol·licitat el nostre centre en primera opció.  Per a la baremació d'aquesta circumstància no es necessite presentar cap documentació ja que amb la sol·licitud d'admissió es pot comprovar. 

baremació admissió 24-25 - 3

CALENDARI

El procés d'admissió té varios pasos que heu d'anar seguint.

El procés es realitza de forma telemàtica a la web  https://portal.edu.gva.es/telematricula/es/inicio/ .

Aquelles famílies que necessiten asseorament i/o ajuda poden realitzar aquest tràmit al nostre centre agafant cita prèvia al 46006136@edu.gva.es o 96.291.93.35.

Pasos admissió 24-25 VGM

JORNADA DE PORTES OBERTES

jornada portes obertes 24

JORNADA PORTES OBERTES curs 24-25

    Els dos dies es realitzarà l'explicació del projecte educatiu i la visita de les instal·lacions.
    Es recomana no acudir amb xiquets i xiquetes per un millor funcionament de la visita.
  • E-mail per comunicar-se amb vosaltres en cas de necessitat.