OLIMPÍADA MATEMÀTICA ESPANYOLA 2021

Jordi Herrero Martínez, alumne del nostre centre de primer de Batxillerat Científic, ha aconseguit una medalla de plata en la LVII Olimpíada Matemàtica Espanyola.

A la prova que es realitzà els dies 7 i 8 de maig de 2021, participaren un total de 78 finalistes classificats des de les fases autonòmiques. Es tracta d’en dues sessions de tres hores i mitja de durada cadascuna, resoldre un total de sis problemes proposats per un tribunal de la Real Societat Matemàtica Espanyola.

S’han lliurat 6 medalles d’or, 12 de plata i 18 de bronze.

Si voleu veure les proves ací

La formació de Jordi a banda de la que li ha possibilitat el nostre centre i que ha aprofitat de manera excel·lent, s’ha completat amb la participació en el projecte ESTALMAT (Estímul del talent matemàtic) de la Real Acadèmia de Ciències Exactes, Físiques i Naturals.

A Jordi li encanten les Matemàtiques, amb perseverança vol continuar millorant i seguir competint en els diversos concursos matemàtics que vagen sorgint.

Des del centre el felicitem i li donem l’enhorabona.

————————————————————————————————————————————————————————————————————————-

El passat 21 de gener es va celebrar en la Universitat de València la prova corresponent a la fase local de la LVII Olimpíada de Matemàtiques Espanyola. Es van presentar un centenar d’estudiants de primer i segon de Batxillerat de ciències de la província de València.

El nostre alumne, Jordi Herrero Martínez, de primer de Batxillerat Científic, va participar en aquestes proves, quedant el segon classificat.

Com ha tret la segon millor nota d’entre tots els finalistes de les universitats de València, Alacant, Elx i  Castellò, PASSA A la FASE NACIONAL. 

 

ENHORABONA  A  JORDI  I  MOLTA  SORT!!!

El departament de Matemàtiques de l’IES Laurona, dóna l’oportunitat tots els anys, a uns quants alumnes els quals els agraden les matemàtiques de manera especial, presentant-los a les Olimpíades Matemàtiques que convoca i organitza la Societat d’Educació Matemàtica de la Comunitat Valenciana Al-Khwarizmi (SEMCV).

L’olimpíada consta de tres fases: comarcal, provincial i autonòmica. Les quals són eliminatòries.

En estes jornades que es realitzen dissabte, l’alumnat es posa amb contacte amb altres alumnes procedents de centres i poblacions diversos que tenen el mateix gust per les Matemàtiques, gaudeixen junts amb la resolució de problemes, mitjançant proves individuals i de grup en un ambient relaxat i festiu.