ERASMUS+ 23/24. ROSA ANA FRASQUET, ALBA YADIRA, Y KEVIN ESNEIDER A FRANÇA.

Alba Yadira, y Kevin Esneider, alumnes dels cicles formatius de grau mitjà de instal·lacions i manteniment i instal·lacions elèctriques i automàtiques, junt a la professora Rosana Frasquet, es troben a França 

Alba Yadira, alumna de segon curs del Cicle Formatiu de Grau Mitja d’Instal·lacions Calorífiques, es troba a la ciutat de Montpellier (França) on realitza pràctiques Erasmus a l’empresa Dalkia, dedicada a la instal·lació d’equips de calefacció i llanterneria. 

Kevin Esneider, alumne de segon curs de Cicle Formatiu de Grau Mitjà, es troba a la ciutat de Montpellier (França) on realitza pràctiques Erasmus a l’empresa INEO MPRL, dedicada al manteniment i realització d’instal·lacions elèctriques.  

Rosa Ana Frasquet, professora de la família professional d’Instal·lació i manteniment, es troba a la ciutat de Montpellier, (França) on realitza formació per observació (Job Shadowing) al “Lycée Professionnel  Eco  Const Bat  Leonardo De Vince” institut de formació professional d’estudis anàlegs al nostre.  

Així mateix, tots tres, gaudiran de l’experiència de conèixer un altre país, un altra cultura i una altra forma de treballar.