iI CONCURS FOTOGRAFIA MATEMÀTICA

Concurso Fotografia

Organitza: Departament de matemàtiques

IES Politècnic de Castelló

BASES:

1. Poden participar tots els alumnes i totes les alumnes que cursen actualment estudis de Secundària, Batxillerat i Cicles formatius en l'IES Politècnic de Castelló.

2. Les fotografies, en blanc i negre o en color, en paper tindran una grandària de 15 x 20. Cada fotografia es presentarà muntada sobre cartolina de tamany A4 amb un títol o peu de foto que pose de manifest la condició matemàtica del concurs.

El termini de presentació de fotografies finalitzarà el dia 16 d'abril de 2021. Les fotografies – muntades i amb el títol visible- es presentaran en la consergeria del centre i no mostraran les dades de qui concursa, que s'inclouran dins d'un sobre amb el títol de la fotografia en l'exterior i en paper adjunt s'indicarà nom complet, curs i grup de l'alumne/a i una indicació d'on s'ha tret la fotografia. Cal guardar la fotografia original per si el jurat la reclama.

El jurat estarà format pels professors del departament de matemàtiques.

3. Els premis es repartiran en tres categories:

  • Primer Cicle de Secundària

  • Segon Cicle de Secundària

  • Batxillerat i Cicles formatius

En cada categoria hi haurà un primer premi consistent en un val de 30 euros de material escolar i un accèssit consistent en un val de 20 euros de material escolar.

Els premis s'entregaran en el mes de maig de 2021 en una data encara per determinar.

4. Les fotografies rebudes s'exposaran en l'entrada de l'IES durant el mes de maig de 2021.