VISITA INSTALACIONS MABERAUTO CONCESIONARI BMW

El dijous 9 de maig, el grup d'alumnes d'electromecànica de l'IES Politècnic de Castelló, juntament amb un grup de professors del departament d'Automoció van realitzar una visita a les instal·lacions de Maberauto concessionari BMW i Mini a Castelló, on van rebre una xarrada tècnica per part de Miguel Angel Martínez - Tècnic BMW, sobre les característiques de les noves tecnologies de bateries per a vehicles elèctrics i sobre les mesures de prevenció i seguretat a tindre en compte en les intervencions sobre estos vehicles.
Els alumnes i professorat van quedar molt satisfets amb la visita, ja que van poder veure insitu els components i ferramentes necessàries per a treballar amb estes noves tecnologies i amb la informació rebuda.
Volíem agrair a Miguel Angel Martinez – Cap de Taller; i a Antonio Vera - Cap de Servici Postvenda en Maberauto, l'haver fet possible l'organització i realització d'esta visita, que sens dubte, ha resultat molt enriquidora per als assistents.
Amb col·laboracions com esta, que ens permeten acostar-nos a les empreses locals del sector, es millora la formació dels nostres alumnes i ens connecta amb la realitat laboral de l'entorn.

III Concurs Water Rockets de la UJI Cátedra del Agua Facsa

El divendres 10 de maig va tindre lloc el III Concurs Water Rockets de la UJI Cátedra del Agua Facsa. Instituts de tota la província de Castelló van acudir a esta cita.  L'alumnat del CFGS de Mecatrónica va participar en representació de l'IES Politècnic. El grup format pels alumnes Cristina Blasco, Ana Juan, Jordi Borrell, Miguel Ángel Capilla i Miguel Castillo va assolir en un llançament els 121 metres d'altura (dos vegades l'altura del Fadrí), guanyant el concurs. Els quatre següents llançaments per altura també van ser dels grups de l'IES Politècnic (120, 109, 99 i 89 m).
¡Enhorabona als participants, col·laboradors i als guanyadors!

TROBADA ECSELEC 2024 AL PALAU DE LA FESTA DE CASTELLÓ

PREMIS SKILLS 2024

ENHORABONA AL NOSTRE ALUMNAT PARTICIPANT EN SKILLS 2024

Les «skills» són les Olimpíades de la Formació Professional. Consistixen en campionats de destreses per a l'alumnat de cicles formatius, en les quals els estudiants competixen en un pavelló, a la vista del públic, realitzant diverses proves pràctiques de la seua especialitat proposades per un jurat d'experts. Hi ha competicions a nivell autonòmic, estatal, europeu i mundial.

Enguany hem participat a nivell nacional en diverses de les nostres especialitats, i els nostres equips han obtingut molt bons resultats:

Medalla de plata: Nicolás Monferrer Marín

Família professional: Moble, Fusta i Suro

Especialitat: Fusteria

Tutor: Tico Vaquer


Medalla de bronze: Miguel Francisco Sancho Sanz (de l'IES Pou Clar)

Família professional: Fabricació Mecànica

Especialitat: Disseny mecànic-CAD

Especialista: José Luis Domenech (del nostre centre)


Enhorabona tant a l'alumnat com al professorat de Cicles Formatius pels resultats obtinguts!.

JORNADES DE FORMACIÓ TÈCNICA: "ENERGY SAVER" DE LA MARCA SPRINT DE ICR IBÉRICA S.A.

El 27 i 28 de febrer, es van realitzar en el taller TB40 de les instal·lacions de l'IES Politècnic, unes jornades de formació tècnica sobre els avantatges i característiques dels nous productes d'assecat ràpid per a les reparacions de carrosseria "Energy Saver" de la marca Sprint de ICR Ibèrica S.A.

Durant estos dies, el tècnic formador de la marca Sprint, Ernesto Bueno, va estar ensenyant als nostres alumnes del grup de 2n de Grau Mitjà de Carrosseria, les bones pràctiques i usos dels diferents productes "Energy Saver" (massilles, aparells, pintura i vernissos).

Els alumnes van quedar molt satisfets amb les explicacions i demostracions que van rebre durant estes jornades i per part del professorat, del grup de 2n Carrosseria, volíem agrair l'ajuda amb esta iniciativa, per millorar la formació dels nostres alumnes, a l'empresa Advanced Filtració i especialment a Carlos Franch, tècnic comercial de xapa i pintura de *Advanced Filtració, per haver fet possible que es realitzaren estes jornades i a la marca Sprint de ICR Ibèrica, S.A. i especialment també a Ernesto Bueno, tècnic formador de ICR Ibèrica S.A., per la dedicació i per compartir els seus coneixements i experiències amb els nostres alumnes.

Gràcies a col·laboracions com esta millorem la formació dels nostres alumnes que són els futurs professionals de la reparació de carrosseries.

VÍDEO MÀQUINES REALS RECONVERTIDES A DIDÀCTIQUES

Professors i alumnes del Grau Superior nocturn de Sistemes Electrotècnics i Automatitzats, aconseguixen un nou repte, i posen en marxa dos noves màquines per a seguir en l'avantguarda de la tecnologia. Gràcies a tots els que heu col·laborat per a aconseguir-ho.

Noticias

ÚLTIMES NOTÍCIES

Castelló Reforça els Cicles d’FP de la Rajola

Per e_herranzramia | 01/04/2024

Programa Innovatec

Per e_herranzramia | 07/06/2022

Programa Innovatec En el departament d’Instal·lació i Manteniment, Estela Marqués i Ricardo Guerrero han participat durant este curs en un programa de formació en metodologies actives, treball per reptes, etc impartit pel TKNIKA basc junt amb altres 5 centres de la Comunitat Valenciana. Esta formació s’emmarca dins del programa Innovatec, on que el centre està … Read more

El IES Politècnic de Castelló estrena el aula del futuro de Formación Profesional – El Periódico Mediterráneo

Per e_herranzramia | 07/03/2022

Ir a la noticiahttps://www.elperiodicomediterraneo.com/castello-provincia/2022/03/07/castellon-ies-politecnic-castello-estrena-aula-futuro-fp-63508320.html

El IES Politécnico de Castellón apuesta por la internacionalización de sus ciclos formativos – El Periódico Mediterráneo

Per e_herranzramia | 23/01/2022

Llegir notícia

PROVES D’ACCÉS A CFGM I CFGS

Per e_herranzramia | 19/01/2021

A continuació vos oferim informació relacionada en la convocatòria a les proves d’accés als Cicles Formatius de Grau Mitjà i Grau Superior. INFOGRAFIA PROVES D’ACCÉS INFORMACIÓ PROVES D’ACCÉS GRAU MITJÀ INFORMACIÓ PROVES D’ACCÉS GRAU SUPERIOR

L’IES Politècnic participa a un programa europeu de formació

Per e_herranzramia | 02/10/2020

L’institut de Castelló forma part del ‘Business and Inclusive Training, our Future of VET in Europe’ L’IES Politècnic de Castelló participa al consorci STEPV-Erasmus+KA102, Business and Inclusive Training, our Future of VET in Europe, un projecte europeu que possibilita que tant l’alumnat com el professorat milloren la seua formació. Té una durada de 12 mesos … Read more

NOU CANAL DE YOUTUBE DEL CICLE AUTOMATITZACIÓ I ROBÒTICA

Per e_herranzramia | 05/06/2020

Descobreix el nou canal de YouTube creat per i pe rals alumnes del Cicle d’Automatització i Robòtica, on s’han volcat els vídeos formatius realitzats per l’alumnat durant el confinament, sobre els continguts vists durant el 2n curs del cicle formatiu. Fica’t al dia de tot el que pots estudiar en aquest cicle formatiu. Direcció del canal: https://www.youtube.com/channel/UC9J3i4844Hiu0Lrls_cRacg També disponible en la secció TIC de la nostra web.