CALENDARI EXÀMENS EXTRAORDINARIS

FIRA D'ORIENTACIÓ A L'FP

Avui, dijous 16 de maig de 2024, la DGFP, Marta Armendia, juntament amb personal de la Conselleria d'Educació, Universitats i Ocupació, han visitat la FIRA D'ORIENTACIÓ A L'FP que s'ha celebrat a les instal·lacions de l'IES Politècnic de Castelló de la Plana.
Centres educatius i empreses de la zona de Castelló, la Plana Alta, la Plana Baixa, l'Alt Maestrat, el Baix  Maestrat, l'Alcalatén han mostrat la seua oferta formativa de Formació Professional a l'alumnat visitant dels IES de la província, que segons l'organització, s'estima en més de 700 persones.
L'orientació cap a l’FP s'ha organitzat en una atenció més individualitzada als grups assistents, estructurada primer en la Xarrades d’Orientació grupal, i després en visites a les entitats i centres expositors.

MINDFULNESS

Dins del Projecte Formatiu de Centre, els professors han rebut una formació de Mindfulness, impartida per la professora Mónica Breva.  Durant la sessió es van compartir pràctiques i activitats de mindfulness per a aplicar a l'aula i afavorir la claredat emocional i mental i ajudar al desenvolupament de la intel·ligència emocional i cognitiva.

VISITA INSTALACIONS MABERAUTO CONCESIONARI BMW

El dijous 9 de maig, el grup d'alumnes d'electromecànica de l'IES Politècnic de Castelló, juntament amb un grup de professors del departament d'Automoció van realitzar una visita a les instal·lacions de Maberauto concessionari BMW i Mini a Castelló, on van rebre una xarrada tècnica per part de Miguel Angel Martínez - Tècnic BMW, sobre les característiques de les noves tecnologies de bateries per a vehicles elèctrics i sobre les mesures de prevenció i seguretat a tindre en compte en les intervencions sobre estos vehicles.
Els alumnes i professorat van quedar molt satisfets amb la visita, ja que van poder veure insitu els components i ferramentes necessàries per a treballar amb estes noves tecnologies i amb la informació rebuda.
Volíem agrair a Miguel Angel Martinez – Cap de Taller; i a Antonio Vera - Cap de Servici Postvenda en Maberauto, l'haver fet possible l'organització i realització d'esta visita, que sens dubte, ha resultat molt enriquidora per als assistents.
Amb col·laboracions com esta, que ens permeten acostar-nos a les empreses locals del sector, es millora la formació dels nostres alumnes i ens connecta amb la realitat laboral de l'entorn.

PERIODO DE PREADMISIÓN Y MATRICULACIÓN PARA CICLOS FORMATIVOS

CLUB DE LECTURA IES POLITÈCNIC

Des del club de lectura del IES Politècnic us volem recordar que este curs continuem amb el nostre projecte: llegim, comentem lectures, ens recomanem llibres, preparem alguns murals, llibretes d'anotacions… . Este curs ens reunim els dimarts a l'hora del pati al departament de Francés i Clàssiques (2n pis). Triem els llibres els assistents i llegim en ambdues llengües; castellà i valencià. Actualment estem amb una recopilació de contes d'Eloy Moreno Cuentos para entender el mundo. Vos esperem. Ah, i podem esmorzar allí!

III Concurs Water Rockets de la UJI Cátedra del Agua Facsa

El divendres 10 de maig va tindre lloc el III Concurs Water Rockets de la UJI Cátedra del Agua Facsa. Instituts de tota la província de Castelló van acudir a esta cita.  L'alumnat del CFGS de Mecatrónica va participar en representació de l'IES Politècnic. El grup format pels alumnes Cristina Blasco, Ana Juan, Jordi Borrell, Miguel Ángel Capilla i Miguel Castillo va assolir en un llançament els 121 metres d'altura (dos vegades l'altura del Fadrí), guanyant el concurs. Els quatre següents llançaments per altura també van ser dels grups de l'IES Politècnic (120, 109, 99 i 89 m).
¡Enhorabona als participants, col·laboradors i als guanyadors!

PROVES D'ACCÉS A CFGM I CFGS

PREMIS SKILLS 2024

ENHORABONA AL NOSTRE ALUMNAT PARTICIPANT EN SKILLS 2024

Les «skills» són les Olimpíades de la Formació Professional. Consistixen en campionats de destreses per a l'alumnat de cicles formatius, en les quals els estudiants competixen en un pavelló, a la vista del públic, realitzant diverses proves pràctiques de la seua especialitat proposades per un jurat d'experts. Hi ha competicions a nivell autonòmic, estatal, europeu i mundial.

Enguany hem participat a nivell nacional en diverses de les nostres especialitats, i els nostres equips han obtingut molt bons resultats:

Medalla de plata: Nicolás Monferrer Marín

Família professional: Moble, Fusta i Suro

Especialitat: Fusteria

Tutor: Tico Vaquer


Medalla de bronze: Miguel Francisco Sancho Sanz (de l'IES Pou Clar)

Família professional: Fabricació Mecànica

Especialitat: Disseny mecànic-CAD

Especialista: José Luis Domenech (del nostre centre)


Enhorabona tant a l'alumnat com al professorat de Cicles Formatius pels resultats obtinguts!.

RESULTAT PROVA DE MAJORS DE 20 ANYS PER A L'OBTENCIÓ DEL TÍTOL DE BATXILLER 2024

COLLAGE_20240108_174846

PROVES BATXILLERAT PER A MAJORS DE 20 ANYS

Instruccions per a la Realització de les Proves

Part d'Equivalències Definitiu

Ha començat el plaç d'inscripció a les proves de Batxillerat per a majors de 20 anys.

Tota la informació a: https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=G16176

COLLAGE_20240108_174846

PROVES BATXILLERAT PER A MAJORS DE 20 ANYS

Calendari d'Actuacions de la Prova

Reconeixement d'Equivalències de la Prova

Ha començat el termini d'inscripció a les proves de Batxillerat per a majors de 20 anys.

Tota la informació en: https://www.gva.es/es/inicio/procedimientos?id_proc=G16176

IDENTIDAD DIGITAL

Identitat-Digital-Familiars

IDENTITAT DIGITAL

identidad digital_huella
Office

Coneixes la teua identitat digital?

Saps que la Conselleria d'Educació et dona una identitat digital vinculada a un correu electrònic que podras utilitzar durant tota la teua vida d'estudiant?

Vols descobrir totes les ferramentes online que pots utilitzar gràcies a ella?