REVISTA

REVISTA MAIG 2023

REVISTA INSTITUT MAIG 2023

REVISTA MAIG 2022

REVISTA INSTITUT MAIG 2022 Ja teniu disponible la nostra revista de fi de curs. La podeu descarregar i gaudir d’ella en qualsevol dispositiu. Gràcies a tots per la vostra participació!

REVISTA MAIG 2021

REVISTA INSTITUT MAIG 2021 Ja teniu disponible la nostra revista de fi de curs. La podeu descarregar i gaudir d’ella en qualsevol dispositiu. Gràcies a tots per la vostra participació!

Col·labora Revista

COL·LABORA AMB LA REVISTA DE L’INSTITUT Enguany també hi haurà revista al maig. És tradició del centre, des de fa setze anys, publicar els treballs, notícies còmics, passatemps, curiositats…qualsevol cosa que semble oportú ntant de l’alumnat com del professorat. L’ última revista es va fer des del confinament i estem molt contentes del resultat perquè … Read more

Revista Maig 2020

REVISTA DE MAIG DE L’IES POLITÈCNIC Ja teniu a la vostra disposició l’últim número de la revista de l’institut en format pdf Fes clic en la imatge de la portada per a descarregar l’últim número de la nostra revista o escaneja el codi QR.

REVISTA MAIG 2019

Ya tenéis disponible el último número de la revista del instituto en formato pdf Clica aquí para descargar el último número de nuestra revista o escanea el código QR.