Visita aprosdeco centre ocupacional de La Xara

Aprosdeco és una associació sense ànim de lucre que des de 1974 treballa per a millorar la qualitat de vida de les persones amb diversitat funcional Intel·lectual.

Actualment gestiona el Centre Ocupacional de La Xara. En el Centre Ocupacional La Xara tenen com a objectiu una atenció integral mitjançant programes que fomenten el desenvolupament personal, a més d’ afavorir a la seua integració laboral i social mitjançant activitats per aconseguir el millor benestar per a la persona així conduint-los a una vida més autònoma i normalitzada.

El passat 25 de maig vingueren a fer-nos una visita, la treballadora social, l’educadora i diferents usuaris del centre per parlar-nos sobre la importància de la plena inclusió de les persones amb diversitat funcional intel·lectual. Foren els mateixos usuaris els que realitzaren part de la xerrada per tal de conscienciar sobre la plena inclusió i la normalització de les diferents situacions en què es veuen moltes vegades tractats de manera diferent pel fet de tindre una diversitat funcional.

[photo_gallery_wp id=»6″]