Llistats definitius de concessió / denegació de subvencions d’FP

El procediment a seguir és el següent:

1. A fi de realitzar els pagaments de les ajudes, totes les persones beneficiàries comunicaran el número de compte bancari (IBAN) en el qual desitgen rebre l’ingrés, en els centres docents en què van presentar les sol·licituds d’ajuda.

Es disposa d’un termini de 10 dies a partir de la data d’efectes d’aquesta resolució per a comunicar als centres el compte bancari d’ingrés.

2. Si no s’ha tramitat l’alta (o modificació si és el cas) de la domiciliació bancària en els quatre exercicis anteriors, ho hauran de realitzar d’una aquestes dues formes:

  • Preferentment, i a fi d’agilitar el cobrament, a través del procediment automatitzat: 

https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=22648

  • De manera manual, descarregant i emplenant l’imprés en el tràmit manual https://www.gva.es/va/inicio/procedimientos?id_proc=15996. Aquest imprés s’entregarà al centre per a la seua posterior tramitació. És imprescindible que estiga signat i degudament emplenat, i es recomana comprovar el correcte emplenament i llegibilitat de l’IBAN per a l’agilitació dels pagaments.

Respecte de cadascuna de les modalitats de subvenció, cal destacar el següent:

  • Modalitat FCT:
    Es concedeixen les ajudes individuals de 400€ fins a esgotar el crèdit disponible de la línia de subvenció.
    Es produeix empat entre els admesos amb puntuació 3, que es resol per ordre alfabètic, començant l’adjudicació per les lletres “EV” conforme a l’apartat sisé.3 de la convocatòria, fins a esgotar el crèdit. El primer cognom concedit és “Evans”, fins a “Botella”.
  • Modalitat Desplaçament:
    Els diners sobrants de les modalitats de Dual es transferirà a aquesta modalitat, per a incrementar el crèdit fins a 560.000€.
    La concessió de quanties individuals s’ha realitzat sobre la base d’aquesta quantitat incrementada, si bé la concessió definitiva quedarà subjecta a l’aprovació de l’increment proposat.
    S’han aplicat les quanties individuals de la convocatòria de 1.200€, minorades o ampliades en un 50% segons l’alumne estiga en règim presencial o semipresencial, i si sol·licita ajuda per residència.
    Es produeix empat entre els admesos amb puntuació 3, que es resol per ordre alfabètic, començant l’adjudicació per les lletres “EV” conforme a l’apartat sisé.3 de la convocatòria, fins a esgotar el crèdit. El primer cognom concedit és “Expósito”, fins a “Hernández”. El desempat entre els “Hernández”, comença pel segon cognom “Sánchez” i acaba per “Amador”.

D’acord amb l’apartat 9.8 de la convocatòria, les persones interessades tenen un termini de 3 dies hàbils per a recalmacions. No es pot acceptar documentació addicional ni considerar fets nous i/o diferents als que es va tindre en compte en el moment de la sol·licitud.