ADMISSIÓ I MATRÍCULA ESO

LLISTATS DEFINITIUS

Trobareu l’alumnat admés en el centre clicant en els següents enllaços:

En la resta de cursos no hi cap admés. Podeu vore en el següents enllaços el llistat d’alumnat no admés o que ha estat admés en altre centre:

QUALSEVOL RECLAMACIÓ ÉS POT FER EN EL SEGÜENT ENLLAÇ DE LA WEB DE TELEMATRÍCULA

INSTRUCCION PER FORMALITZAR LA MATRÍCULA

L’alumnat admés en el cursos de 2n ESO i 4t ESO haurà de formalitzar la matrícula presencial en el propi centre, els dies 20 i 21 de juliol (dijous i divendres) en horari de matí de 9:00 a 13:00 hores.

S’haurà d’emplenar els formularis que hi ha dins del sobre i adjuntar tota la documentació requerida i fer el pagament de l’assegurança escolar (este pagament només l’ha de fer l’alumnat admés en 4at ESO). Trobareu més informació en els seguents enllços: