CITA PRÈVIA OBLIGATÒRIA PER A GESTIONS PRESENCIALS EN EL CENTRE.

Benvolgudes famílies,

Vos informem que, en aplicació del Pla de Contingència del centre, amb la intenció d’extremar les mesures de seguretat i controlar eficientment els fluxos pels espais, serà obligatori a partir del dilluns, dia 14 de setembre de 2020, sol·licitar telefònicament cita prèvia per a realitzar qualsevol gestió administrativa presencial.

Telèfon d’atenció: 961205945

Si voleu concertar alguna cita presencial amb tutors i/o professorat sol·liciteu-la pels canals habituals: agenda, Ítaca,  correu corporatiu del professor/a.  Tanmateix, recomanem encaridament reduir la presencialitat al centre només a casos en què la situació ho requerisca, prioritzant la comunicació no presencial (telèfonica, telemática,..)

Rebeu una salutació ben cordial

Secretaria IES Lluís Vives

PS. S’ha habilitat en Ítaca la possibilitat que les famílies pugueu enviar comunicats al professorat dels vostres fills/filles. Podreu fer ús d’aquesta opció comunicativa tan bon punt s’hagen gravat en Ítaca els horaris de tot el professorat.