CALENDARI EXÀMENS FINALS 1r BATXILLERAT NOCTURN

Polseu “ací” per a consultar calendari d’exàmens finals de 1r de batxillerat nocturn.

IMPORTANT:

  • EXÀMENS PRESENCIALS: ELS ALUMNES HAURAN DE PORTAR OBLIGATÒRIAMENT MASCARETA. NO HEU DE FER CAP TRÀMIT (PREINSCRIPCIÓ, NOTIFICACIÓ…), EXCEPTE EN EL CAS D´EDUCACIÓ FÍSICA (*).

  • EXÀMENS TELEMÀTICS: ELS ALUMNES HAURAN DE CONTACTAR OBLIGATÒRIAMENT AMB EL PROFESSOR CORREPONENT. SI NO PODEU CONTACTAR, ESCRIBIU UN CORREU A perez_nes@gva.es O collado_mvi@gva.es INDICANT NOM, DIRECCIÓ DE CORREU ELECTRÒNIC I EXAMEN TELEMÀTIC QUE VOLEU FER. HEU D´ESCRIURE ABANS DISSABTE 6 DE JUNY.

(*) DONADES LES CIRCUMSTÀNCIES EXCEPCIONALS, PER FER L´EXAMEN D´EDUCACIÓ FÍSICA, HAUREU DE CONTACTAR OBLIGATÒRIAMENT AMB EL PROFESSOR O A TRAVÉS DELS CORREUS perez_nes@gva.es o collado_mvi@gva.es PER REBRE LES INSTRUCCIONS PERTINENTS.

ELS ALUMNES QUE NO CONTACTEN AMB ELS PROFESSORS O ALS CORREUS ESMENTATS ABANS DISSABTE 6 NO PODRAN PRESENTAR-SE ALS EXAMENS TELEMÀTICS O AL D´EDUCACIÓ FÍSICA.