DUBTES I RESPOSTES AFECTACIÓ COVID-19 EN L’ ÀMBIT EDUCATIU

El Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional respon a algunes de les preguntes freqüents sobre l’afectació de l’emergència sanitària provocada per la COVID-19 en l’àmbit educatiu durant l’actual curs acadèmic 2019-2020:

 

-Calendari escolar curs 2019-2020.

-Educació no presencial: procediments i continguts.

-Plataformes online.

-Activitat educativa durant el període “vacacional” de Setmana Santa.

-Coordinació de tutors i tutores.

-Avaluació.

-proves PAU.

 

Podeu visionar el vídeo de l’entrevista del servei informatiu d’Àpunt amb  Miguel Soler, Secretari Autonòmic d’Educació i Formació Professional.

 

 

També podeu consultar la carta remesa i signada el dia 07/04/2020 pel Secretari Autònomic d’Educació i Formació Professional amb recomanacions sobre la suspensió de classes no presencials durant el període “vacacional” de Setmana Santa . Polseu “ací” per a consultar la carta redactada en valencià i “aquí” per a consultar la versió en castellà.