Geografia i història

Pirámides de Giza

Geografia i Història

Lorena Benavent Ferri,  Daniel García Cabeza,  Aroa Puig Solaz,  Ricard Tebar Mejías,  Rosana Tomás Gómez,  Miguel Verdejo i Viu

“...la veritat, la mare de la qual és la història, èmula del temps, depòsit de les accions, testimoni del passat, exemple i avís del present, advertiment del per a vindre.”

Miguel de Cervantes Saavedra

“Els fets...són com el peix en la llosa de la pescateria. L'historiador els recull, els porta a casa, els cuina i els serveix.”

E. H. Carr

ACTIVITAT DEL DEPARTAMENT

Exiliats il·lustrats

21 maig, 2020

L’hall de l’IES s’ompli d’activitat per a celebrar el Dia del Llibre, amb una exposició dels il·lustrats exiliats espanyols i amb treballs realitzats en l’assignatura de Plàstica. Un trajecte d’allò més interessant que finalitzarà el divendres amb un recital de música i poesia.

Experiències amb els nostres majors

2 maig, 2020

Durant aquest curs, a través del grup 4PR, hem compartit experiències amb una residència del poble, amb la qual seguim en contacte. Com a mostra d’afecte i ànim els alumnes li van dedicar un vídeo i missatges de suport per a ser llegits en la residència. Allí es va iniciar molt abans el confinament i … Read more

Imatges de la memòria democràtica: el còmic com a recurs didàctic

31 octubre, 2019

  Entre els dies 15 i 31 d’octubre, el departament d’Història de l’IES L’Eliana va organitzar al nostre Centre, amb la col.laboració del cefire de Sagunt, l’exposició “Imatges de la Memòria Democràtica: el còmic com a recurs didàctic” Es tracta d’una exposició itinerant que, a través de les vinyetes dels més importants autors de novel.la … Read more