Comerç

comercio

Comerç

Montiel Blay Garrido, Vicent Torrent Claver

Som un equip de professors/as, especialitzats en l'àrea Comercial i del Màrqueting, que gaudim ajudant els alumn@s a inserir-se en el món laboral amb una formació de qualitat.

Des de les nostres aules-taller impartim ensenyaments de el Cicle Formatiu Bàsic en Serveis Comercials.

Comercio2
Comercio3
Comercio4

Dia Internacional de la Mare Terra

Per iesleliana | 24 maig, 2020

  El 22 d’abril, Amb motiu de la celebració Dia Internacional de la Mare Terra, el grup de 1r de FPB de Comerç ha elaborat un vídeo que té com a finalitat animar a la comunitat educativa a reflexionar sobre l’impacte de la nostra petjada ecològica al planeta. Ho han fet des del nostre entorn … Read more

Projecte de primers auxilis

Per iesleliana | 1 maig, 2020

  Des del Departament de FOL i el de Serveis Socioculturals i a la Comunitat, s’aborda un projecte en el qual alumnes de primer del cicle d’Atenció a Persones en Situació de Dependència donen formació en primers auxilis a alumnes de primer de Formació Professional Bàsica. Aquesta formació té lloc com un projecte final del … Read more