Llengua i literatura castellana

Llengua

Llengua i Literatura Castellana

Amparo Collado,  Mentxu López,  Conxa Calabuig,  Carol Saiz, César Ibáñez, Celia Mínguez, Mª José Rubio.

Estudi interdisciplinari del clàssic de Bram Stoke, Drácula

Per collado_mdecri | 13 agost, 2020

Enguany els alumnes de 1r de Batxillerat han pogut aprofundir en la novel·la Drácula a través de la realització de tertúlies literàries que han fomentat el pensament crític. Al mateix temps han dut a terme  un procés d’investigació interdisciplinària de diferents aspectes reflectits en l’obra.  Mitjançant un treball cooperatiu els alumnes han creat diferents webs … Llegiu més Estudi interdisciplinari del clàssic de Bram Stoke, Drácula

Representació teatral

Per collado_mdecri | 13 agost, 2020

El passat 9 de març els alumnes del Taller de Teatre de 1r d’ESO van representar davant els alumnes d’infantil del CEIP El Garbí  l’obra L’emperador invisible i el vestit impossible de Cristian Palacios. Va ser la culminació de tot un intens treball en equip al llarg de tot un trimestre. Al mateix temps vam … Llegiu més Representació teatral

Taller de Teatre 1r ESO

Per collado_mdecri | 13 agost, 2020

Viaje cultural a Almagro

Per collado_mdecri | 23 juliol, 2020

Todos los años organizamos un viaje cultural a la localidad de Almagro con el objetivo de  conocer mejor nuestro maravilloso teatro de los Siglos de Oro al asistir a una representación teatral en el corral de comedias del siglo XVII. Asimismo los alumnos realizan un recorrido por la historia del teatro en el Museo Nacional … Llegiu més Viaje cultural a Almagro

Dia del llibre 2020

Per iesleliana | 23 abril, 2020

“La literatura ens ensenya a mirar dins de nosaltres i molt més lluny de l’abast de la nostra mirada. És una finestra i també un espill. Vull dir: és necessària.” La disciplina de la imaginació. Antonio Muñoz Molina Dia del llibre 2020