Jornada d’activitats dia 22 de desembre

Dijous que ve, 22 de desembre, celebrarem una jornada especial, amb múltiples activitats pensades perquè l’alumnat ho passe molt bé: Taller d’adorns nadalencs, mercat solidari, campanades anticipades, tornejos esportius, qui és qui, torneig de videojocs, la història en joc, carrera solidària, karaoke i just dance, disseny i impressió 3D, taller de llibres perduts, taller de targetes nadalenques, cante flamenc. A més, la nostra AMPA prepararà xocolatada, bou mecànic, futbolí humà i barredera. 

Horari per a la jornada del 22 de desembre: 

Aquesta jornada del dia 22 tindrà un horari especial, amb obertura de portes a les 9.00 h. Després de l’arribada dels autobusos de La Romana, sobre les 9.30 h tancarem les portes. Els tutors rebran a l’alumnat a la seua aula de referència, passaran llista i començaran les activitats, que finalitzaran a les 13.00 h, i l’alumnat podrà marxar a casa. 

Horari autobusos de La Romana: Eixida des de La Romana a les 9.15 h, retorn des de Novelda a les 13.10 h. 

Com tots els anys hi haurà una iniciativa solidària, aquesta vegada col·laborant amb Creu Roja. Els tutors recolliran donacions els dies previs i el dia de la jornada hi haurà carrera solidària.