PACO DELCASTILLO, PROFESSOR DE L’IES JOAN COROMINES, HOMENATJAT PER LA CÀTEDRA ENRIC SOLER I GODES

Divendres dia 24 de novembre de 2023, el nostre estimat i admirat company i amic Paco Delcastillo va rebre el XXIVé Premi Individual Soler i Godes a la Innovació Educativa. L’acte es va celebrar en l’Hotel Intur de Castelló, i fins allí es van desplaçar per acompanyar a Paco, més de 50 persones entre companys, amics i familiars.

Va ser un acte molt emotiu, on tothom va gaudir de l’ingeni de Paco i de la seva categoria, tant personal com professional. Un premi ben merescut, com el de la resta de premiats: el Grup de Treball Bufanúvols (Premi col·lectiu) i els Investigadors/res dels Quaderns Freinet (Premi Honorífic).

Paco representa al gran mestre, aquell que estima el que fa, és un referent per a tota la comunitat educativa i estima la terra, la llengua i la cultura com ningú. És una persona inquieta, innovadora, i compromesa, en definitiva un gran professional i millor persona.

La Comunitat Educativa de l’IES Joan Coromines, felicita a Paco per aquest merescut premi i es sent agraïda per haver disfrutat d’un gran mestre i amic, un MESTRE DE COR I ÀNIMA.

PACO DELCASTILLO, PROFESSOR DE L’IES JOAN COROMINES, HOMENATJAT PER LA CÀTEDRA ENRIC SOLER I GODES
PHOTO-2023-11-27-10-02-46