“EN L’ESPORT SOM TOTS IGUALS”

L'alumnat de 2n d'ESO D va participar el dimarts 3 d'octubre en el taller "En l'esport som tots iguals”. Aquest va consistir principalment a realitzar activitats orientades a conscienciar sobre l'esport i la igualtat, tant de gènere com de discapacitats.

En aquest taller hem vist vídeos d'alguns esportistes que han aconseguit superar-se a si mateixos trencant barreres, ja siga per alguna discapacitat o per patir la discriminació de gènere.

Així mateix, després de reflexionar sobre els vídeos, han pogut practicar esports com el futbol per a cecs, en el qual aprecien les dificultats que poden tenir les persones amb discapacitat visual per practicar-lo, a més d'interioritzar la dificultat per a jugar. També han jugat a Colpbol, un esport mixt i igualitari en què les diferències de gènere no existeixen i preval el joc en equip, la col·laboració i el respecte a les normes.

Tant en un esport com en l'altre, han pogut gaudir i aprendre uns valors molt importants per al seu futur, en el qual esperem que aquests es transmeten i s'inculquen cap als seus iguals.