TEATRE I FILOSOFIA AL COROMINES. REPRESENTACIÓ DE LA MORT D’HIPATIA D’ALEXANDRIA

Al llarg de la història, la religió i la filosofia han mantingut una relació complexa. En determinats períodes, fins i tot, han arribat a excloure’s l’una a l’altra. Per això, des del departament de Filosofia i el Grup de Teatre de 4t d’ESO ens ha paregut adient recordar la mort d’Hipatia abans d'iniciar les vacances de Nadal. Moltes coses van nàixer el vint-i-cinc de desembre, però també cal tenir present aquelles que van desaparèixer.

D'altra banda, tot això no és més que una excusa per convidar-vos a gaudir d'una interpretació magnífica del Grup de Teatre de 4t d'ESO. Aprofitem per felicitar a tot el col·lectiu implicat pel seu treball excel·lent. A més, volem fer públic un agraïment especial al trio musical que ha col·laborat amb nosaltres: Luna García, David Bratu i Maitane Lacalle.

Visca el teatre!