EIXIDA BARCELONA MUSEU HUMAN BODIES + JARDÍ BOTÀNIC

El dia 25 de març, l´alumnat de 1r de Batxillerat i de 3r d´ESO va viatjar a Barcelona per visitar el Jardí Botànic i l´exposició de ciències Human Bodies amb una eixida organitzada pel departament de Ciències Naturals. Allí, l´alumnat va poder gaudir d´un passeig pel jardí, observant flora autòctona i una exposició sobre la importància de la pol·linització a les nostres vides. Després, una vegada al museu Human Bodies, es va fer la visita a través de 12 cossos humans reals, conservats amb la tècnica de la plastinació. Amb aquesta moderna tècnica d´investigació es poden conservar òrgans i cossos pel seu estudi. A més, l´exposició tracta també de conscienciar sobre els perills del tabac, ja que la majoria dels cossos presentaven els pulmons danyats pel quitrà.