IES JOAN COROMINES A LES OLIMPÍADES DE QUÍMICA

Clic per ampliar

El passat dia 6 de Març, Lara Rodríguez, Chayma El Hamami y Marina Seguratres alumnes de 2n de Batxillerat de l’IES Joan Coromines van acudir a l’Olimpíada de Química, que any rere any es realitza a la Universitat Jaume I de Castelló. El principal objectiu d’aquesta Olimpíada és difondre la Química i estimular l’estudi d’aquesta ciència entre els joves, així com servir de punt d’encontre entre el Batxillerat i la Universitat.

[Llegir més…]

Aquestes alumnes van viure una experiència molt gratificant i enriquidora,en un ambient marcat més per la diversió que per la competitivitat. Es tractava de tres alumnes molt il·lusionades i motivades per la ciència que van compartir unes hores de Química amb 40 alumnes més de la província de Castelló.

Des del centre volem donar-los a totes l’enhorabona per l’esforç realitzat durant setmanes.