L’IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ ESQUIA A GRANDVALIRA ANDORRA

L'alumnat de l'IES Joan Coromines de Benicarló ha anat a esquiar a Soldeu-El Tarter a Andorra la setmana del 27 al 31 de gener de 2020, acompanyats pels professors Javier Mateu i Carme Alonso del departament d'Educació Física.

S'ha fet grup amb l'IES Alfred Ayza de Peníscola. L'experiència ha estat molt positiva perquè a més de fer una gran amistat amb l'altre grup s'ha gaudit de la pràctica d'esquí.

Hem tingut un temps boníssim. Hi havia molta neu i per tant la pràctica de l'esquí ha estat perfecta..  La neu estava immillorable, espectacular.

Tot l'alumnat ha gaudit de la unitat d'activitats a la natura en la pràctica de l'esquí alpí. Aquest any molts alumnes eren d'iniciació i van millorar moltíssim. La resta va gaudir molt per la quantitat i el bon estat de la neu.Aquesta setmana serveix, a més de fer una pràctica esportiva important a la natura, per millorar la convivència i germanor amb altres grups.També es va gaudir de Caldea, els alumnes van gaudir de les aigües termals amb els companys, dels dies a l'hotel, de les tardes de compres, del sopar al Burger King, de la visita al Museu Thyssen i sobretot, de la discoteca.Una setmana, per a molts, inoblidable.