L’IES JOAN COROMINES DE BENICARLÓ ESQUIA A PAL-ARINSAL ANDORRA

L'alumnat de l'IES Joan Coromines de Benicarló ha anat a esquiar a Pal-Arinsal a Andorra la setmana del 22 al 26 de gener de 2018, acompanyats pels professors Javier Mateu i Carme Alonso del departament d'Educació Física.

S'ha fet grup amb l'IES Alfred Ayza de Peníscola. L'experiència ha estat molt positiva perquè a més de fer una gran amistat amb l'altre grup s'ha gaudit de la pràctica d'esquí.Hem tingut un temps variadet per a la pràctica de l'esquí.

Tres dies de sol i un dia de neu, molta neu, que no va impedir fer l'activitat. La neu estava inmillorable, espectacular.Tot l'alumnat ha gaudit de la unitat d'activitats a la natura en la pràctica de l'esquí alpí.

Aquest any molts alumnes eren d'iniciació i van millorar moltíssim. La resta va gaudir molt per la quantitat i el bon estat de la neu.Aquesta setmana serveix, a més de fer una pràctica esportiva important a la natura, per millorar la convivència i germanor amb altres grups.

També es va gaudir de Caldea, els alumnes van gaudir de les aigües termals amb els companys, dels dies a l'hotel, de la tarde de compres, del sopar al McDonald's i de la discoteca.

Una setmana, per a molts, inoblidable.