L’IES JOAN COROMINES A L’OLIMPíADA DE VALENCIÀ

Ampliar 

Veure més fotos

Dissabte 28 de març, alumnes de l'IES Joan Coromines es van desplaçar a la Universitat Jaume I per participar en les III Olimpíades de Valencià. A la Facultat de Ciències Humanes i Socials es van trobar amb estudiants d'altres centres de secundària de la província que també hi participaven.

Llegir més…

La degana, Rosa Agost, els donà la benvinguda a les proves i els encoratjà a participar en aquest tipus d'esdeveniments que suposen, d'una banda, el reconeixement de la dignitat de la nostra llengua i, d'altra, una primera aproximació a la vida universitària que molts d'ells començaran el curs vinent.

Posteriorment els estudiants van passar a l'aula assignada per tal de realitzar les proves  relacionades amb diferents apartats sobre l'estudi de la llengua (literatura, gramàtica, variació lingüística i producció de textos).

La jornada va concloure al migdia. Contents  per l'experiència viscuda, tornaren cap a casa amb la il·lusió de poder obtenir uns bons resultats. Tota la comunitat educativa els desitja molta sort!