PREINSCRIPCIÓ AL CURS 2013-14 (dv, 24 mai 2013)

ASSISTENTS TELEMÀTICS PER A L'ADMISSIÓ D'ALUMNES DE SECUNDÀRIA 2013-14

S'ha activat la possibilitat d'omplir i imprimir la sol·licitud d'admissió telemàticament per a l’ESO-PQPI-Batxillerat. EXCLUSIVAMENT TELEMÀTIC per a cicles formatius CFGM i CFGS, .A tal efecte, els sol·licitants hauran de connectar-se a la pàgina web de la Conselleria d’Educació, Formació i Ocupació. Es pot fer a través dels enllaços que apareixen en la part inferior d'aquesta entrada.

Una vegada connectats, s'haurà de seguir el procés d'identificació: registrar-se amb usuari i contrasenya (o amb Certificat Digital si el tens) i verificar l'accés. Tot seguit, es podrà procedir a omplir la sol·licitud o les sol·licituds que considere. Tot i que l'assistent telemàtic és molt intuïtiu, s'ha elaborat una guia que es pot consultar des de la mateixa aplicació, polsant l'ajuda o descarregar des de la següent adreça web:

http://www.edu.gva.es/abc/admisal/docs/guia_assistent_sol_admi_telematica.pdf

ATENCIÓ!! L'obertura i tancament es realitzarà atenent a les fases o dates pròpies publicades en la resolució d'admissió actual.

Durant tot el termini d'admissió, des de les 11.00h-13.00h, hi haurà professors disponibles per a ajudar-vos a fer la sol·licitud.

INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA OPCIONAL

INSCRIPCIÓ TELEMÀTICA OBLIGATÒRIA (CICLES FORMATIUS GRAU SUPERIOR I GRAU MITJÀ)