RODONORSINVICTES torna [ampliar…]

cartellRodonors invictes torna a escena. Les Jornades Literàries Assumiràs la Veu de Vicent Andrés Estellés, al mes d’Abril, no van significar,en cap cas, un cas aïllat, un punt i final en les activitats de l’associació estellesiana. Els objectius de l’associació, de recent creació, van ser complits sobradament; durant tres caps de setmana,on es va constatar que el poeta de Burjassot interessa, tant al públic, que de manera massiva va assistir-hi, com també als diferents conferenciants i cantautors que van vindre a Benicarló

Molts són els projectes que té al damunt la taula aquesta jove associació, rodonorsinvictes,que té ja davant seu un mes de juny prou apretat d’activitats, de les que informarem en el seu moment . El més immediat és el concert que el 19 de Juny oferiran a l’Auditori de Benicarló, a les 23 hores, els cantautors Miquel Gil i Pau Alabajos.

Miquel Gil és part de la història de la nostra música, i en cada treball que publica va creant història; reconegut per unes generacions com a membre del grup Al Tall, s’ha consolidat com un cantautor en constant evolució sense tallar els seus vincles de compromís personal i de país que sempre han estat presents. Dins de la seva actuació, Miquel Gil també ens oferirà cançons basades en poemes d’Estellés que formen part del seu repertori.

Pau Alabajos tenia prevista la seva actuació al mes d’abril però el volcà islandés Dunnomquenoespotpronunciar, el va retenir a Praga. Ara ,el proper 19 de juny, ens oferirà el repertori inèdit que va preparar amb poemes d’Estellés, a més de cançons pròpies.

Aquest concert torna a posar Benicarló en primera línia de compromís cultural. Miquel Gil i Pau Alabajos, dos generacions diferents davant d’una mateixa inspiració: el país que dol, el país que estimen.

Fes clic a la imatge per a veure el CARTELL