RESUM IV FIRA INTERCOMARCAL D’OFERTA FORMATIVA A VINARÒS

 L’IES JOAN COROMINES PRESENT A LA IV FIRA INTERCOMARCAL D’OFERTA FORMATIVA A VINARÒS

El passat 26 de març es va celebrar la IV Fira Intercomarcal d’Oferta Formativa a Vinaròs i l’IES Joan Coromines, com en anteriors edicions, va participar mostrant tota l’oferta formativa amb caràcter professionalitzador del nostre centre.


 La fira, que té com a lema Forma’t a casa nostra , se celebra a iniciativa dels departaments dels diferents Instituts d’Ensenyament Secundari de les localitats de Benicarló, Vinaròs, Alcalà de Xivert, Sant Mateu i Alcanar. A més compta amb la col·laboració dels ajuntaments de les diferents localitats i de Caixa Vinaròs i Caixa Benicarló.L’objectiu de la mateixa és informar in situ de tots els cicles formatius de grau mitjà i de grau superior que s’imparteixen en els diferents Instituts d’Educació Secundària, així com dels Programes de Qualificació Professional Inicial i del Batxillerat Artístic. A la mateixa han assistit en visita programada l’alumnat de batxillerat i 4t ESO de diferents municipis de la comarca així com  tots aquelles i aquelles interessats en formar-se.Els organitzadors han valorat molt positivament aquesta quarta edició de la Fira, tant pel que fa a l’assistència de públic com pel suport rebut per les entitats que han col·laborat en la mateixa.