IV FIRA INTERCOMARCAL D’OFERTA FORMATIVA

El proper 26 de març es durà a terme la IV Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa al Passeig Blasco Ibàñez de Vinaròs. L'horari d'exposició serà de les 9,30h fins les 14,30h. Hi participaran els Instituts de Benicarló, Alcalà, Alcanar, Sant Mateu i Vinaròs, i s'hi podrà rebre informació de tots el cicles que es fan en aquestes poblacions.

Cartell de la fira

El proper 26 de març es durà a terme la IV Fira Intercomarcal d'Oferta Formativa al Passeig Blasco Ibàñez de Vinaròs. L'horari d'exposició serà de les 9,30h fins les 14,30h. Hi participaran els Instituts de Benicarló, Alcalà, Alcanar, Sant Mateu i Vinaròs, i s'hi podrà rebre informació de tots el cicles que es fan en aquestes poblacions.

Les famílies representades són les següents:

 • Administració
 • Agrària
 • Automoció
 • Comerç
 • Edificació i Obra Civil
 • Electrònica
 • Fusta i Moble
 • Hoteleria i Turisme
 • Informàtica
 • Manteniment i Serveis a la Producció
 • Sanitat
 • Serveis Socioculturals. 

A més a més, del Batxillerat artístic.

Vos esperem.