Eixida al museu del videojoc d’Ibi

El passat divendres 26 de gener diversos grups dels cicles formatius de la família d’Informàtica de l’IES Jaume II el Just vam visitar el Museu del videojoc Arcade Vintage d’Ibi. Tot i que l’eixida anava orientada a l’alumnat de 2on del CFGS de Desenvolupament d’Aplicacions Multiplataforma, ja que els continguts d’aquest curs inclouen la programació de videojocs, també ens van acompanyar altres grups de la família professional.

Al museu vam poder veure diverses exposicions sobre màquines arcades, pinballs, retroinformàtica i retroconsoles, a més de l’exposició sobre el 30 Aniversari de la Gameboy.

A banda de les exposicions, vam tindre una xerrada molt interessant a càrrec d’Eduardo Arancibia sobre Què és un Arcade, on vam veure des del seu maquinari fins els tipus de videojocs que es consideren arcade. A més, Eduardo ens va fer una demo de càrrega analògica, on vam veure com a curiositat la càrrega d’un videojoc per a Spectrum a partir d’un disc en vinil! Impressionant!

Aci vos deixem algunes imatges del que va ser l’eixida.