AMPA

 Qui som?

Les sigles AMPA corresponen a “Associació de Mares i Pares d'Alumnes”.

L'AMPA es l'entitat sense ànim de lucre que agrupa a pares i mares de l'escola, que vetla pels drets dels xiquets als col·legis, oferint-se a participar en tot allò que siga un benefici per a la bona marxa del centre i la formació dels alumnes.

L’AMPA és la interlocutora per a tractar temes que afecten a tot el col·lectiu de famílies, transmetent les opinions i les reflexions de les mares i pares sobre temes educatius i del funcionament quotidià de l’Escola. Participa en la presa de decisions de l’Escola amb amb diversos representants en el Consell Escolar del Centre i en el Consell Escolar Municipal.

Informa als associats, organitza activitats extraescolars, participa i organitza actes com la festa final de curs de 4t ESO o la festa de graduació de 2n Batxiller (els alumnes de l’AMPA estan convidats al sopar),…

El seu objectiu fonamental és el de contribuir a la millora de l'ensenyament que reben els xiquets i xiquetes. El seu funcionament es basa en el diàleg i en la col·laboració amb els diversos sectors de la comunitat educativa.

 COMUNICACIÓ I PARTICIPACIÓ

Estar assabentats del que passa a l'escola, saber a qui preguntar un dubte, poder compartir una preocupació o tenir establerts uns canals de comunicació que és el que volen totes les famílies per poder educar millor als nostres fills.

L'educació no es limita a aprovar assignatures i superar cursos, sinó que continua en les hores lliures, compartint amistats, relacions i, si és possible, problemes.

Tenim poc temps per poder-lo compartir amb altres pares, i les oportunitats disminueixen a mesura que els nens es fan grans.

Les noves tecnologies ens faciliten aquesta comunicació: el mòbil, el correu electrònic, la web ...

COM CONTACTAR AMB l'AMPA:

Acudint a qualsevol de les reunions de la Junta de l'AMPA, que se celebraran a la Biblioteca del centre tots els dimecres de cada mes, a les 19:00 hores.

Posant-se en contacte amb qualsevol dels membres de la Junta.

Mitjançant l'adreça electrònica ampaiesjaume@hotmail.es

Com participar amb l'AMPA:

  • Fent-se soci
  • Assistint a les activitats, actes i reunions que es convoquen.