Xerrada de Joan Sanchís

El pròxim divendres 24 de febrer, a les 12:10h, ens visitarà Joan Sanchis, autor del llibre “Quatre dies. Treballar menys per viure en un món millor” per tal de fer-nos una interessant xarrada al saló d’actes, al voltant de la jornada laboral de quatre dies o 32 hores. La xarrada anirà dirigida a l’alumnat d’Economia de 4t d’ESO, 1r Batx i 2n Batx i a l’alumnat de FOL de Cicles de Grau Superior.

Joan Sanchis és llicenciat en Economia i màster en Política Econòmica i Economia Pública. Amb una trajectòria acadèmica i professional essencialment vinculada a l’àmbit de les polítiques públiques, el treball i la geografia econòmica, ha participat en el disseny dels programes de política pública dirigits a incentivar la reducció de la jornada laboral al País Valencià i a l’Estat espanyol. Actualment, és professor associat d’Economia Aplicada a la Universitat de València i treballa com assessor de la Conselleria d’Economia Sostenible de la Generalitat Valenciana. Ha col·laborat en diversos mitjans, entre els quals Levante-EMV, La Vanguardia i Valencia Plaza