Concert de Mara Aranda i Jota Martínez al centre

El proper divendres 3 de desembre, el centre gaudirà d’un concert en directe de Mara Aranda i Jota Martínez.

Aquest divendres 3 de esembre, a les 11:15 i al saló d’actes, el centre tindrà l’honor de gaudir en directe d’un concert de Mara Aranda i Jota Martínez. Mara Aranda és una de les intèrprets valencianes amb més projecció internacional després de tres dècades durant les quals ha investigat i cantat músiques valencianes, turques, gregues, occitanes i músiques antigues, medievals i sefardites, que han deixat com a resultat gairebé una vintena de discos propis de excel·lent factura mereixedors de premis i reconeixement per part de públic i també de mitjans especialitzats. En 1998 va fundar, junt Efrén López, L’Ham de Foc, un dels grups valencians més destacats a nivell internacional.

Jota Martínez treballa des de 1998 com multiinstrumentista, en estudi i en directe, en grups de música antiga com: Canto Figurado (Ars Nova), Coral Alfonso X el Sabio (Música Medieval Española), Música Antigua Eduardo Paniagua, Capella de Ministrers (Música Antiga), Axivil (Música Antiga),Al Andaluz Project. (Música tres culturas en Al Andalus). Ensemble Diatessaron. (Música Barroca), Ensemble Xácara. (Música Medieval y renaixement), Ensemble L´Allegreza. (Música Pre-Barroca Española). Destaca el seu treball en un projecte d’estudi i reconstrucció dels instruments de la tradició medieval peninsular, amb més de 150 peces i que ha donat com a resultat l’edició d’un llibre-disc que inclou a més música i informació al voltant de tots ells “Instruments musicals de la tradició medieval espanyola”.