QÜESTIONARI DE CONTEXT.

 Context. Curs 2023-2024. 

Benvolguda família, 

Ens posem en contacte amb vostés en relació al procediment d’avaluació del context social i educatiu de l’alumnat de tots els centres públics, concertats i privats de la Comunitat Valenciana, en el qual la seua filla o fill va a participar. 

Tindre present el context social i educatiu en el qual es desenvolupa l’alumnat del nostre sistema educatiu és clau per a aquesta conselleria. Disposar d’aquestes dades actualitzades permet ser més justos en l’assignació de recursos, tant personals com materials, així com orientar actuacions i polítiques educatives que atenguen les necessitats detectades i que permeten, per tant, la millora de la qualitat educativa. 

L’alumnat participarà d’aquesta avaluació de context mitjançant un qüestionari en línia dissenyat per a tal efecte, preservant en tot moment la seua identitat en les respostes. 

El centre educatiu garantirà la correcta aplicació d’aquests qüestionaris i de la introducció de les respostes de l’alumnat a la plataforma informàtica on s’ha implementat el qüestionari. 

La Conselleria d’Educació, Universitats i Ocupació analitzarà les respostes dels qüestionaris de manera agregada, per centre educatiu i nivell escolar, sense que resulte possible esbrinar quin alumne o alumna ha emplenat un determinat qüestionari. 

Per part seua, el personal del centre educatiu que puga col·laborar en el procés d’emplenament dels qüestionaris respectarà els deures de confidencialitat i sigil professional, i estarà subjecte a les responsabilitats de tota mena que es deriven del seu incompliment, estant obligat a l’eliminació de quants arxius i documents puguen identificar a l’alumnat o a les seues famílies, una vegada finalitzat el procediment, o com a termini màxim el 30 de juny de 2024. 

Pot consultar tots els detalls en matèria de protecció de dades en el document accessible en: 

Us agraïm de bestreta la vostra participació perquè el resultat d’aquesta replegada de dades siga satisfactòria i puga ajudar a la millora del nostre sistema educatiu. 

Rebeu una salutació cordial 

Direcció General d’Innovació i Inclusió Educativa