Presentació

El desenvolupament urbà de la ciutat a la fi del segle XX i l’inici del segle XXI, ha portat al fet que l’Institut d’Educació Secundària Font de Sant Lluís se situe en una de les zones més modernes, de major desenvolupament urbà i de serveis de la ciutat de València: Hemisfèric, Oceanogràfic, Ciutat de les Ciències i les Arts, la Ciutat de la Justícia, Conservatori Superior de Música…

   L’Institut d’Educació Secundària, creat en 1978, ha sigut renovat i inaugurat oficialment el 18 de juliol de 2005, sent un dels centres més moderns de la Comunitat Valenciana. El nou institut es troba al carrer Germans Maristes núm. 25.

   És un fet que l’alumnat és cada vegada més heterogeni i sabem que l’educació és un factor essencial d’integració i socialització. Des del nostre centre volem col·laborar en el procés d’adaptació i aprenentatge de tots els alumnes. Per a això apliquem els recursos d’Atenció a la Diversitat amb la finalitat de donar resposta a les diferents necessitats educatives amb personal especialitzat en Pedagogia Terapèutica. Fem costat també a tots els alumnes que combinen els seus estudis amb els de música o dansa, o que es dediquen a l’esport d’alt rendiment, oferint-los el projecte de coordinació horària, que els permet eixir abans del centre per a poder assistir a la resta de les seues classes de manera més relaxada. Un altre factor que ens distingeix és el d’utilitzar tècniques d’aprenentatge basat en projectes i àmbits. Navegant en les nostres pàgines descobriràs com ho duem a terme.

   En l’IES Font de Sant Lluís s’imparteixen també ensenyaments de Formació Professional. Concretament, de les famílies d’informàtica i d’imatge i so. Intentem millorar dia a dia la qualitat de la formació que impartim, comptant amb professors especialistes i cursos addicionals d’especialització en la branca d’informàtica, com per exemple, Linux Essential o Cisco Networking.

   L’objectiu d’aquesta pàgina web és facilitar a les famílies una major informació sobre el funcionament del nostre centre. En ella s’informa de la composició dels òrgans de govern: Equip Directiu, Consell Escolar, Claustre de Professors, Departaments Didàctics, projectes desenvolupats en el centre, ensenyaments impartits, tràmits de secretaria, esdeveniments pròxims…. A més conté un document gràfic de les activitats realitzades en el centre o extraescolars, lliurament de premis, comiat als nostres alumnes de batxillerat, etc.

   Esperem que aquesta pàgina web els siga d’utilitat i servisca de referència a tots aquells interessats pel nostre centre.

La Direcció del centre