LLIBRES DE TEXT 2023-24

IMPORTANT:

a) Si compren els llibres, no els lleven el precinte de plàstic, i guarden el tiquet de compra, fins que el professor/a, confirme el seu ús al setembre.

b) En el present curs escolar, primer i segon de batxiller entren en la Xarxa Llibres. En el curs passat, no es van canviar alguns dels llibres de primer de batxiller, doncs a final de curs, encara no era clar el currículum definitiu i, les editorials no tenien les edicions preparades. Per això, enguany, amb el currículum clar, i les edicions dels llibres definitives, els departaments han realitzat les propostes de canvi per a adequar els llibres de batxiller a la nova llei.
El problema és que, Conselleria només finança la compra de llibres per a la Xarxa Llibres dels cursos pares, per la qual cosa, a priori, no hi ha suficients diners per a realitzar la compra dels llibres de primer de batxiller. Estem buscant una solució, d’aquí ve que, en el llistat de llibres, aparega en molts llibres de primer de batxiller: esperar instruccions al setembre.
Continuen consultant la pàgina web per si ha novetats el mes de juliol.

LIBROS-DE-TEXTOS-2023-24-FAMILIAS-WEB-1