Mòduls

Mòduls

Ofertes gastronòmiques. 

Duració: 88 hores (4h/setmana)
Continguts:

  • Organització de les empreses de restauració:
  • Interpretació de les propietats dietètiques i nutricionals bàsiques dels aliments:
  • Determinació d’ofertes gastronòmiques:
  • Càlcul dels costos globals de l’oferta:

Productes culinaris. 

Duració: 264 hores (12h/setmana)
Continguts:

  • Organització dels processos productius.
  • Aplicació de tècniques culinàries avançades.
  • Elaboració de productes culinaris.
  • Elaboració de productes culinaris a partir d’un conjunt de matèries primeres.
  • Elaboració de plats per a persones amb necessitats alimentoses específiques.

Postres en restauració. 

Duració: 198 hores (9h/setmana)
Continguts:

  •  Organització de les tasques per a les elaboracions de postres en restauració:
  • Elaboració de postres a base de fruites.
  •  Elaboració de postres a base de lactis.
  • Elaboració de postres fregides o de paella.
  • Elaboració de gelats i sorbets.
  • Elaboració de semifreds.
  • Presentació de postres a partir d’elaboracions de pastisseria i rebosteria.

Empresa i iniciativa emprenedora. 

Duració: 66 hores (3h/setmana)
Continguts:

  •  Iniciativa emprenedora.
  • L’empresa i el seu entorn.
  • Creació i posada en marxa d’una empresa.
  • Funció administrativa.

Inglés tècnic II

Duració: 44 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Missatges orals senzills en anglés en situacions pròpies del sector.
  • Conversa bàsica en llengua anglesa en l’àmbit de l’atenció al client.
  • Emplenament de documentació administrativa i comercial en anglés.
  • Redacció de documentació relacionada amb la gestió laboral en anglés.
  • Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.

Formació en centres de treball.

Duració: 380 hores
Continguts:

  • Identificació de l’estructura i organització empresarial.
  • Recepció, emmagatzematge i conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats.
  • Execució d’operacions de preelaboració.
  • Realització d’elaboracions i productes culinaris.
  • Compliment de la normativa de seguretat i higiene i de protecció ambiental.