Interpretació de les propietats dietètiques i nutricionals bàsiques dels aliments:
Determinació d’ofertes gastronòmiques:
Càlcul dels costos globals de l’oferta:
Productes culinaris.
Duració: 264 hores (12h/setmana) Continguts:
Organització dels processos productius.
Aplicació de tècniques culinàries avançades.
Elaboració de productes culinaris.
Elaboració de productes culinaris a partir d’un conjunt de matèries primeres.
Elaboració de plats per a persones amb necessitats alimentoses específiques.
Postres en restauració.
Duració: 198 hores (9h/setmana) Continguts:
Organització de les tasques per a les elaboracions de postres en restauració:
Elaboració de postres a base de fruites.
Elaboració de postres a base de lactis.
Elaboració de postres fregides o de paella.
Elaboració de gelats i sorbets.
Elaboració de semifreds.
Presentació de postres a partir d’elaboracions de pastisseria i rebosteria.
Empresa i iniciativa emprenedora.
Duració: 66 hores (3h/setmana) Continguts:
Iniciativa emprenedora.
L’empresa i el seu entorn.
Creació i posada en marxa d’una empresa.
Funció administrativa.
Inglés tècnic II
Duració: 44 hores (2h/setmana) Continguts:
Missatges orals senzills en anglés en situacions pròpies del sector.
Conversa bàsica en llengua anglesa en l’àmbit de l’atenció al client.
Emplenament de documentació administrativa i comercial en anglés.
Redacció de documentació relacionada amb la gestió laboral en anglés.
Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.
Formació en centres de treball.
Duració: 380 hores Continguts:
Identificació de l’estructura i organització empresarial.
Recepció, emmagatzematge i conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats.
Execució d’operacions de preelaboració.
Realització d’elaboracions i productes culinaris.
Compliment de la normativa de seguretat i higiene i de protecció ambiental.