AMPA Curs 24-25

Estimades famílies: 

Des de l’AMPA de l’IES Alameda us informem que un any més continuarem formant part de la comunitat educativa, per la qual cosa us convidem a totes les famílies al fet que participeu activament inscrivint-vos com a membres. 

La nostra associació està federada amb FAMPA València, la qual cosa implica tindre assessorament jurídic, administratiu, accés a premsa, etc. per a qualsevol problema que puga sorgir. En estar federats comptem amb una assegurança de Responsabilitat Civil que, igual que l’abans esmentat, NOMÉS BENEFICIA ALS SOCIS. 

Durant el present curs s’han realitzat les següents accions: 

  • Col·laboració en esdeveniments lúdic-culturals (carnestoltes, setmana cultural i graduació) amb obsequis per a l’alumnat.
  • Aportació econòmica en eixides extraescolars i complementàries de l’alumnat: viatges fi de curs.
  • Xarrades d’orientació “els tardeos de l’Alameda” per a membres de la comunitat educativa
  • Esmorzar popular per a tots/as els associats/as per a festejar l’inici de curs

Animem a qualsevol membre de la comunitat educativa a ampliar i formar part del nostre equip, i així contribuir en el desenvolupament d’activitats tant educatives com d’oci. Us recordem que per a qualsevol suggeriment o aportació l’IES Albereda disposa d’una bústia destinada a tal fi que us animem a utilitzar. 

Per al curs 2024-2025 la quota d’inscripció serà de 16 euros

La quota s’abonarà mitjançant transferència bancària o pagament per caixer (amb estes opcions no es cobra comissió) en este número de compte ES16 0049 4821 6421 1604 2443 

IMPORTANT: S’ha d’adjuntar el rebut del banc amb el full d’inscripció. 

La quota es pagarà per família associada i a NOM DEL GERMÀ/NA MAJOR, en cas que foren diversos germans/es. 

Una salutació,