Mòduls

Mòduls

Preelaboració i conservació d’aliments.


Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:

  • Recepció de matèries primeres
  • Apilament i distribució de matèries primeres
  • Preparació de les màquines, bateria, útils i eines
  • preelaboració de matèries primeres en cuina
  • Regeneració de matèries primeres mitjançant sistemes tradicionals i/o noves tecnologies
  • Conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats

Tècniques culinàries. 

Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:

  • Execució de tècniques de cocció:
  • Confecció d’elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions
  • Preparació d’elaboracions culinàries elementals
  • Realització d’acabats i presentacions
  • Desenvolupament dels serveis en cuina

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

Duració: 224 hores (7h/setmana)
Continguts:

  • Posada a punt d’equips i instal·lacions de pastisseria i rebosteria
  • Obtenció de masses i pastes de múltiples aplicacions
  • Obtenció de xarops, cobertures, farciments i altres elaboracions
  • Decoració de productes de fleca i rebosteria:
  • Conservació i envasament de productes de pastisseria i rebosteria:

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. 

Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Alteracions i transformacions dels productes alimentaris.
  • Normes i mesures sobre la higiene en la indústria alimentària.
  • Higiene d’equips, instal·lacions i manipuladors.
  • Bones pràctiques de manipulació d’aliments.
  • Aplicació de sistemes d’autocontrol.
  • Utilització eficient de recursos.

Formació i orientació laboral.

Duració: 96 hores (3h/setmana)
Continguts:

  • Cerca activa d’ocupació.
  • Gestió del conflicte i equips de treball.
  • Contracte de treball.
  • Seguretat Social, ocupació i desocupació.
  • Aplicació de mesures de prevenció i protecció en l’empresa.

Inglés tècnic I

Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Comprensió de missatges orals.
  • Interpretació de missatges escrits.
  • Producció de missatges orals.
  • Identificació i interpretació dels elements culturals més significatius dels països de llengua anglesa.
  • Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.