Preparació de les màquines, bateria, útils i eines
preelaboració de matèries primeres en cuina
Regeneració de matèries primeres mitjançant sistemes tradicionals i/o noves tecnologies
Conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats
Tècniques culinàries.
Duració: 256 hores (8h/setmana) Continguts:
Execució de tècniques de cocció:
Confecció d’elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions
Preparació d’elaboracions culinàries elementals
Realització d’acabats i presentacions
Desenvolupament dels serveis en cuina
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
Duració: 224 hores (7h/setmana) Continguts:
Posada a punt d’equips i instal·lacions de pastisseria i rebosteria
Obtenció de masses i pastes de múltiples aplicacions
Obtenció de xarops, cobertures, farciments i altres elaboracions
Decoració de productes de fleca i rebosteria:
Conservació i envasament de productes de pastisseria i rebosteria:
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
Duració: 64 hores (2h/setmana) Continguts:
Alteracions i transformacions dels productes alimentaris.
Normes i mesures sobre la higiene en la indústria alimentària.
Higiene d’equips, instal·lacions i manipuladors.
Bones pràctiques de manipulació d’aliments.
Aplicació de sistemes d’autocontrol.
Utilització eficient de recursos.
Formació i orientació laboral.
Duració: 96 hores (3h/setmana) Continguts:
Cerca activa d’ocupació.
Gestió del conflicte i equips de treball.
Contracte de treball.
Seguretat Social, ocupació i desocupació.
Aplicació de mesures de prevenció i protecció en l’empresa.
Inglés tècnic I
Duració: 64 hores (2h/setmana) Continguts:
Comprensió de missatges orals.
Interpretació de missatges escrits.
Producció de missatges orals.
Identificació i interpretació dels elements culturals més significatius dels països de llengua anglesa.
Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.