Mòduls

Mòduls

Preelaboració i conservació d’aliments.


Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:

  • Recepció de matèries primeres
  • Apilament i distribució de matèries primeres
  • Preparació de les màquines, bateria, útils i eines
  • preelaboració de matèries primeres en cuina
  • Regeneració de matèries primeres mitjançant sistemes tradicionals i/o noves tecnologies
  • Conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats

Tècniques culinàries. 

Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:

  • Execució de tècniques de cocció:
  • Confecció d’elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions
  • Preparació d’elaboracions culinàries elementals
  • Realització d’acabats i presentacions
  • Desenvolupament dels serveis en cuina

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

Duració: 224 hores (7h/setmana)
Continguts:

  • Posada a punt d’equips i instal·lacions de pastisseria i rebosteria
  • Obtenció de masses i pastes de múltiples aplicacions
  • Obtenció de xarops, cobertures, farciments i altres elaboracions
  • Decoració de productes de fleca i rebosteria:
  • Conservació i envasament de productes de pastisseria i rebosteria:

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. 

Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Alteracions i transformacions dels productes alimentaris.
  • Normes i mesures sobre la higiene en la indústria alimentària.
  • Higiene d’equips, instal·lacions i manipuladors.
  • Bones pràctiques de manipulació d’aliments.
  • Aplicació de sistemes d’autocontrol.
  • Utilització eficient de recursos.

Formació i orientació laboral.

Duració: 96 hores (3h/setmana)
Continguts:

  • Cerca activa d’ocupació.
  • Gestió del conflicte i equips de treball.
  • Contracte de treball.
  • Seguretat Social, ocupació i desocupació.
  • Aplicació de mesures de prevenció i protecció en l’empresa.

Inglés tècnic I

Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Comprensió de missatges orals.
  • Interpretació de missatges escrits.
  • Producció de missatges orals.
  • Identificació i interpretació dels elements culturals més significatius dels països de llengua anglesa.
  • Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies