Mòduls

Mòduls

Ofertes gastronòmiques. 

Duració: 88 hores (4h/setmana)
Continguts:

  • Organització de les empreses de restauració:
  • Interpretació de les propietats dietètiques i nutricionals bàsiques dels aliments:
  • Determinació d’ofertes gastronòmiques:
  • Càlcul dels costos globals de l’oferta:

Productes culinaris. 

Duració: 264 hores (12h/setmana)
Continguts:

  • Organització dels processos productius.
  • Aplicació de tècniques culinàries avançades.
  • Elaboració de productes culinaris.
  • Elaboració de productes culinaris a partir d’un conjunt de matèries primeres.
  • Elaboració de plats per a persones amb necessitats alimentoses específiques.

Postres en restauració. 

Duració: 198 hores (9h/setmana)
Continguts:

  •  Organització de les tasques per a les elaboracions de postres en restauració:
  • Elaboració de postres a base de fruites.
  •  Elaboració de postres a base de lactis.
  • Elaboració de postres fregides o de paella.
  • Elaboració de gelats i sorbets.
  • Elaboració de semifreds.
  • Presentació de postres a partir d’elaboracions de pastisseria i rebosteria.

Empresa i iniciativa emprenedora. 

Duració: 66 hores (3h/setmana)
Continguts:

  •  Iniciativa emprenedora.
  • L’empresa i el seu entorn.
  • Creació i posada en marxa d’una empresa.
  • Funció administrativa.

Inglés tècnic II

Duració: 44 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Missatges orals senzills en anglés en situacions pròpies del sector.
  • Conversa bàsica en llengua anglesa en l’àmbit de l’atenció al client.
  • Emplenament de documentació administrativa i comercial en anglés.
  • Redacció de documentació relacionada amb la gestió laboral en anglés.
  • Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.

Formació en centres de treball.

Duració: 380 hores
Continguts:

  • Identificació de l’estructura i organització empresarial.
  • Recepció, emmagatzematge i conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats.
  • Execució d’operacions de preelaboració.
  • Realització d’elaboracions i productes culinaris.
  • Compliment de la normativa de seguretat i higiene i de protecció ambiental.

Avís de privacitat: Ús de cookies pròpies per a anàlisis de visites

Este lloc web utilitza cookies pròpies amb l'únic propòsit d'analitzar el trànsit i millorar l'experiència de l'usuari. Les cookies són xicotets arxius de text que s'emmagatzemen en el teu dispositiu quan visites el nostre lloc. No compartim esta informació amb tercers ni la utilitzem per a fins publicitaris.

Veure política de cookies