Mòduls
Ofertes gastronòmiques.
Duració: 88 hores (4h/setmana)
Continguts:
- Organització de les empreses de restauració:
- Interpretació de les propietats dietètiques i nutricionals bàsiques dels aliments:
- Determinació d’ofertes gastronòmiques:
- Càlcul dels costos globals de l’oferta:
Productes culinaris.
Duració: 264 hores (12h/setmana)
Continguts:
- Organització dels processos productius.
- Aplicació de tècniques culinàries avançades.
- Elaboració de productes culinaris.
- Elaboració de productes culinaris a partir d’un conjunt de matèries primeres.
- Elaboració de plats per a persones amb necessitats alimentoses específiques.
Postres en restauració.
Duració: 198 hores (9h/setmana)
Continguts:
- Organització de les tasques per a les elaboracions de postres en restauració:
- Elaboració de postres a base de fruites.
- Elaboració de postres a base de lactis.
- Elaboració de postres fregides o de paella.
- Elaboració de gelats i sorbets.
- Elaboració de semifreds.
- Presentació de postres a partir d’elaboracions de pastisseria i rebosteria.
Empresa i iniciativa emprenedora.
Duració: 66 hores (3h/setmana)
Continguts:
- Iniciativa emprenedora.
- L’empresa i el seu entorn.
- Creació i posada en marxa d’una empresa.
- Funció administrativa.
Inglés tècnic II
Duració: 44 hores (2h/setmana)
Continguts:
- Missatges orals senzills en anglés en situacions pròpies del sector.
- Conversa bàsica en llengua anglesa en l’àmbit de l’atenció al client.
- Emplenament de documentació administrativa i comercial en anglés.
- Redacció de documentació relacionada amb la gestió laboral en anglés.
- Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.
Formació en centres de treball.
Duració: 380 hores
Continguts:
- Identificació de l’estructura i organització empresarial.
- Recepció, emmagatzematge i conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats.
- Execució d’operacions de preelaboració.
- Realització d’elaboracions i productes culinaris.
- Compliment de la normativa de seguretat i higiene i de protecció ambiental.