Mòduls
Preelaboració i conservació d’aliments.
Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:
- Recepció de matèries primeres
- Apilament i distribució de matèries primeres
- Preparació de les màquines, bateria, útils i eines
- preelaboració de matèries primeres en cuina
- Regeneració de matèries primeres mitjançant sistemes tradicionals i/o noves tecnologies
- Conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats
Tècniques culinàries.
Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:
- Execució de tècniques de cocció:
- Confecció d’elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions
- Preparació d’elaboracions culinàries elementals
- Realització d’acabats i presentacions
- Desenvolupament dels serveis en cuina
Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.
Duració: 224 hores (7h/setmana)
Continguts:
- Posada a punt d’equips i instal·lacions de pastisseria i rebosteria
- Obtenció de masses i pastes de múltiples aplicacions
- Obtenció de xarops, cobertures, farciments i altres elaboracions
- Decoració de productes de fleca i rebosteria:
- Conservació i envasament de productes de pastisseria i rebosteria:
Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments.
Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:
- Alteracions i transformacions dels productes alimentaris.
- Normes i mesures sobre la higiene en la indústria alimentària.
- Higiene d’equips, instal·lacions i manipuladors.
- Bones pràctiques de manipulació d’aliments.
- Aplicació de sistemes d’autocontrol.
- Utilització eficient de recursos.
Formació i orientació laboral.
Duració: 96 hores (3h/setmana)
Continguts:
- Cerca activa d’ocupació.
- Gestió del conflicte i equips de treball.
- Contracte de treball.
- Seguretat Social, ocupació i desocupació.
- Aplicació de mesures de prevenció i protecció en l’empresa.
Inglés tècnic I
Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:
- Comprensió de missatges orals.
- Interpretació de missatges escrits.
- Producció de missatges orals.
- Identificació i interpretació dels elements culturals més significatius dels països de llengua anglesa.
- Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.