Mòduls

Mòduls

Preelaboració i conservació d’aliments.


Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:

  • Recepció de matèries primeres
  • Apilament i distribució de matèries primeres
  • Preparació de les màquines, bateria, útils i eines
  • preelaboració de matèries primeres en cuina
  • Regeneració de matèries primeres mitjançant sistemes tradicionals i/o noves tecnologies
  • Conservació de gèneres crus, semielaborats i elaborats

Tècniques culinàries. 

Duració: 256 hores (8h/setmana)
Continguts:

  • Execució de tècniques de cocció:
  • Confecció d’elaboracions bàsiques de múltiples aplicacions
  • Preparació d’elaboracions culinàries elementals
  • Realització d’acabats i presentacions
  • Desenvolupament dels serveis en cuina

Processos bàsics de pastisseria i rebosteria.

Duració: 224 hores (7h/setmana)
Continguts:

  • Posada a punt d’equips i instal·lacions de pastisseria i rebosteria
  • Obtenció de masses i pastes de múltiples aplicacions
  • Obtenció de xarops, cobertures, farciments i altres elaboracions
  • Decoració de productes de fleca i rebosteria:
  • Conservació i envasament de productes de pastisseria i rebosteria:

Seguretat i higiene en la manipulació d’aliments. 

Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Alteracions i transformacions dels productes alimentaris.
  • Normes i mesures sobre la higiene en la indústria alimentària.
  • Higiene d’equips, instal·lacions i manipuladors.
  • Bones pràctiques de manipulació d’aliments.
  • Aplicació de sistemes d’autocontrol.
  • Utilització eficient de recursos.

Formació i orientació laboral.

Duració: 96 hores (3h/setmana)
Continguts:

  • Cerca activa d’ocupació.
  • Gestió del conflicte i equips de treball.
  • Contracte de treball.
  • Seguretat Social, ocupació i desocupació.
  • Aplicació de mesures de prevenció i protecció en l’empresa.

Inglés tècnic I

Duració: 64 hores (2h/setmana)
Continguts:

  • Comprensió de missatges orals.
  • Interpretació de missatges escrits.
  • Producció de missatges orals.
  • Identificació i interpretació dels elements culturals més significatius dels països de llengua anglesa.
  • Orientacions pedagògiques sobre atenció al client, informació i assessorament, desenvolupament i seguiment de normes de protocol i compliment de processos i protocols de qualitat.

Avís de privacitat

Este lloc web utilitza només cookies tècniques necessàries per al seu funcionament. No s’emmagatzemen dades amb finalitats publicitàries ni es comparteixen amb tercers. S’utilitza analítica interna sense cookies, i només es recull la IP amb finalitats de seguretat.

Veure política de cookies