Accés a Web família 2.0

Accés a Web família 2.0

 

Per a consultar les seues notes ha d'accedir a la Web família i introduir el seu usuari i contrasenya.

L'usuari és:

    • - El seu NIF. Escriga el seu NIF sense espais entre els números i la lletra. Exemple 12345678Z. El sistema posa automàticament un zero a l'esquerra fins a completar 10 caràcters. NO fa falta que ho pose vosté.
    • - El seu NIE/Passaport. En aquests casos, el sistema no pot completar de manera automàtica donada la varietat de casos, per la qual cosa l'usuari completarà amb zeros a l'esquerra fins a 10 caràcters en cas de Passaport i amb zeros a l'esquerra després de la primera lletra en cas de NIE.
      • Exemple de Passaport: CA12345W l'usuari serà 00CA12345W
      • Exemple de NIE: X1234567L l'usuari serà X01234567L

La contrasenya, la va rebre en l'adreça de correu que ens facilitara en matricular-se. Si no té la contrasenya o l'ha oblidada, contacte amb la Secretaria de l'escola en horari d'atenció i li generarem una nova.

Quan escriba la contrasenya d'accés no haurà d'incloure les cometes. Pot canviar la contrasenya tal com s'indica en el següent punt.

Podrà canviar la contrasenya en la seua primera connexió o més endavant. Una vegada dins de la plataforma, prema sobre l'etiqueta del seu nom (part superior) i complete el formulari amb la contrasenya actual i la nova contrasenya. Confirme la nova contrasenya i prema sobre el botó canviar. No oblide tancar el navegador i la pròxima vegada que accedisca a la Web família haurà d'introduir la nova contrasenya.